Pelit & Sovellukset SD:lle ja oma tiedostopolku peleihin?

Keskustelu osiossa 'Sovellukset', aloittaja Harza2, 22/1/13.

 1. Harza2

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/13
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S 3
  Morjens! Koitin ettiä haulla että tästä luulis aihe jo olevan, tai ainakin jotain juttua, mutta en löytänyt niin päätin tehdä uuden.

  Eli olis kaks asiaa/ongelmaa mihin haluaisin vastauksia. Puhelimena Galaxy S 3 (rootattu)

  Oon käyttänyt SD kortille siirtelyyn GL to SD -sovellusta, jolla oon saanut muutaman sovelluksen siirrettyä. Titanium Backupilla en oo saanut siirrettyä mitään.

  1. Oon kattellut youtubesta ja googlella ettinyt, miten Titanium Backupilla siirretään tiedostoja ulkoiselle SD -kortille. Kun tekee niinkuin normaalisti, eli painaa "siirrä käyttäjän sovellukset SD -kortille" niin ei mene montaa sekunttia kun kaikki muka on jo siirretty ja tulee ilmoitus että on valmis, kun kattoo niin näyttää että kaikki sovellukset on SD -kortilla ja voi siirtää takaisin puhelimen muistiin (TB:ssa), mutta kun menee puhelimessa tehtävienhallintaan niin ei oo yhtään vapautunut tilaa puhelimen muistista. Kun sulkee ja avaa uudelleen TB:n, niin näkyy että kaikki on taas puhelimen muistissa ja voi siirtää kaikki sovellukset SD:lle. Eli ihan kuin TB luulisi että sovellukset on siirretty ja tajuaa vasta uudelleen käynnistäessä ettei mitään siirtynytkään. Eli miten tuo toimii? Haluaisin saada niitä sovelluksia siirrettyä.

  2. Ongelmaan 1 liittyen, voiko jollain ohjelmalla tai asetuksilla valita itse polun, mistä sovellukset hakee datansa? Kun jotkut ovat puhelimen muistissa heti alussa -> "Storage/Sdcard0/..." toiset taas ovat "...Sdcard/Android/Data..."

  Esimerkiksi GTA Vice Cityssä on tyhmästi yksi obb tiedosto sisäisellä muistilla (sdcard0) ja ulkoisella on kans obb tiedosto. En tiedä onko sitten jäänyt sinne siirtäessä SD:lle vai onko tehnyt itte sen obin sinnekkin. Olis kiva järjestellä vähä nuota kansioita että ei oo ihan missä sattuu, jos on mahdollista.
   
 2. Sipsipussi

  Sipsipussi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  31   0   0

  Liittynyt:
  30/3/11
  Viestit:
  2269
  Tykkäykset:
  203
  Puhelinmalli:
  Lue sigu
  Ei nyt auta mitenkään mutta huomioinut todella ärsyttävän piirteen. Android aina räiskii kansiot minne sattuu ja sovelluksen poistamisen jälkeen kansiota jää muistiin/kortille. Ärsyttävää kun välillä ei tiedä mitkä turhia ja mitkä ei.
   
 3. Harza2

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/13
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S 3
  Kiitos vastauksesta.
  Se on kyllä ärsyttävää ja ei tiedä aina peleistä, minne kansioon ne datatiedostot pitää siirtää että puhelin osaa ettiä ne. Huomasin tuossa tänään että GTA Vice Cityä ei enää löytänyt.. Kun meni peliin niin pyysi lataamaan dataa netistä. Pari päivää sitten toimi vielä, ainakin obb -kansio ja tiedosto oli samassa paikassa vieläkin, mutta en tiedä sitten mikä siihen taas tuli.
   
 4. CyaNHazE

  CyaNHazE Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  21/7/06
  Viestit:
  394
  Tykkäykset:
  29
  Puhelinmalli:
  Galaxy Note 8 ja Gear S3 Frontier
 5. pasaneh

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/12
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Aihetta sivuten: Mikähän olisi helpoin tapa laajentaa Galaxy Minin sisäistä muistia muistikortin avulla? Rootit löytyy...

  Tarkoitus olisi, että ei tartteisi erikseen siirrellä pelejä yms. kortille. Onko mahdollista ?
   
 6. Harza2

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/1/13
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S 3
  Kiitos paljon CyaNHazE!! Todellakin toimiva ja sain paljon tilaa sisäiseen muistiin. Aluksi en meinannut saada toimimaan kun pyysi aina lataamaan netin kautta data tiedostoja, mutta kun koko päivän jaksoi tutustua ja lukea netistä ohjeita, niin kyllä se siitä sitten lähti toimimaan!
   

Jaa tämä viestiketju