Pelin ääniongelma N-gage QD:ssä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Niiskutti, 10/8/06.

 1. Niiskutti

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/3/05
  Viestit:
  18
  Tykkäykset:
  0
  Resetoin puhelimeni (*#7370# <-tuolla koodilla) kun sinne oli jostain syystä jäänyt jotain sovelluksia joita ei oikeesti ollut, eikä se antanut niitä poistaa.

  Tämän jälkeen koitin pelata Sonicia, ja äänet eivät toimineet. Kun laittaa kaiutinkohdan korvaa vasten kuuluu kohinaa. Pelissä toimi äänet kyllä juuri ennen resetointia.

  Aikani räpläsin puhelimen valikoita, ja en ainakaan löytänyt mitään "peliäänet" kohtaa. Sonicissa on sound test valikko, mutta vaikka mitä painais niin ei kuulu mitään. Pari kertaa pelin alussa tuli oikeaan yläkulmaan sellainen kaiuttimen merkki, jossa on viiva päällä. Myös tullut virheilmoitusta Sovellus suljettu Mediaserver.

  Koitin MotoGP-peliä, vaikka oletin että sekään ei toimi mutta kylläpäs siinä toimi äänet. Joten mystisemmäksi meni koko homma.

  Kaikki kaiutinpuhelut toimii, soittoäänet kuuluu ja puhelimella voi puhua. Akussa on virtaa, eli virransäästöstäkään nyt ei oo kiinni.

  Harvemminhan sitä nyt pelaakaan, mutta olishan se kiva jos puhelin toimis niinkuin pitää. Takuu tietysti on loppu että voipi olla että maksajaksi joutuu...
   

Jaa tämä viestiketju