Mobiili.fi Pelileffat kuuminta hottia? Angry Birds saamassa seuraajia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2072
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Angry Birds -elokuvassa seikkaileva lintukolmikko.


  Suomalaisen Rovion Angry Birds -elokuvasta vaikuttaa olevan tulossa menestys – ja mahdollisesti sen tuotannon innoittamana myös muista mobiilipeleistä rakennetaan nyt elokuvia.-

  Suomessa Angry Birds saapui elokuvateattereihin viime viikon perjantaina ja nyt perjantaina oli tärkeiden Yhdysvaltojen sekä Kiinan ensi-iltojen vuoro. Avausviikonlopullaan Angry Birds keräsi 43 miljoonan dollarin lipputulot ja oli katsotuin elokuva 37 maassa. Myös myöhempi tärkeimpien markkinoiden lanseeraus on sujunut hyvin Elokuva on kerännyt suosiota myös kriitikoilta.

  [​IMG]
  Kuvankaappaus Fruit Ninja -pelistä


  Mobiilipeleihin perustuvien elokuvien sarjaan Angry Birds on saamassa jatkoa ainakin Fruit Ninjasta. Lisäksi liikkeellä on huhuja muistakin peliprojekteista.

  Fruit Ninja on yli miljardi kertaa ladattu peli, jossa pyyhkäisemällä näyttöä halkaistaan sillä lenteleviä hedelmiä. On mielenkiintoista nähdä, miten näistä lähtökohdista saadaan aikaan koukuttava elokuva.

  The Hollywood Reporterin mukaan Fruit Nina -elokuvasta on tulossa koko perheen komedia. Elokuvan tulee tuottamaan Tripp Vinson ja käsikirjoittamaan J.P. Lavin sekä Chad Damiani.

  [​IMG]
  Supercellin Clash of Clansista saisi varmasti mielenkiintoisen elokuvankin.


  Myös esimerkiksi Temple Run -pelistä on kaavailtu elokuvaa, mutta tämän projektin tämänhetkinen tilanne on nyt kysymysmerkki. Raportteja elokuvan suunnitelusta kuultiin jo loppuvuodesta 2013, jonka jälkeen on ollut hiljaista.

  Suomalaisittain mielenkiintoisia ovat varmasti liikkeellä olevat huhut, joiden mukaan Supercell kaavailisi elokuvaa Clash of Clans -peliinsä perustuen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju