Peli-, kamera- ja nettipuhelin kosketusnäytöllä haussa

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Roimo, 23/3/10.

 1. Roimo

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/4/04
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Uusi hyvä kännykkä olisi haussa vanhan N95:n tilalle. Tosi tyytyväinen olen ollutkin tähän Nokian vanhaan lippulaivaan, ja uusia luureja tutkiessa huomasin että pahemmin ei ole edes ominaisuudet vanhentuneet. Nyt kuitenkin kosketusnäytöllinen luuri olisi himon kohteena, lähinnä paremman nettiselailumahdollisuuksien takia. Ja onhan se kiva uusia leluja hankkia :) Tässä vähän ominaisuuslistaa mitä haluaisin:

  - SNES, MegaDrive ja NES emulaattorit oltava täysin toimivina ja nopeina. Tulee pelailtua nykyään melko paljon N95:llä vanhoja MegaDrive pelejä ja haluaisin että uusi puhelin olisi vielä parempi käsikonsoli. Jos jollain kokemusta kosketusnäytöstä ja miten virtuaaliristiohjain toimii peleissä niin olisi kiva kuulla. Vai kannattaako suoraan hommata joku missä on fyysinen näppäimistö pelejä varten?
  -Hyvä kamera oltava, vähintään N95 tasoa(5Mpx, autofocus). Jonkinlainen salama myös plussaa.
  -3,5mm kuulokeliitin
  -Näytön resoluutio saisi olla mahdollisimman suuri nettiselailun takia
  -Käyttöjärjestelmällä ei periaatteessa väliä, tosin Android vaikuttaa parhaimmalta vaihtoehdolta juuri nyt
  -Hinta voisi olla max. 500e mutta jos joku ultimate luuri löytyy vaikka 700e niin voihan sitäkin harkita

  Kiitos jos joku jaksaa vastailla ja auttaa.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kannattaa varmaan lähteä etsimään miten nuo emulaattorit toimii, jos toimii niin mainitsemiasti Android koneista löytyy valikoimaa ja ehkä sieltä se sinun koneesi löytyy.
  Joku voi ehdottaa Nokian N900sta, ja katsasta sen emulaattoritilanne, mutta muuten en suoralta kädeltä sitä ehdottaisi, ellei laite muuten erityistä kiinnostusta herätä (monet peruspuhelin jutut ovat aika ankeita), eli et välttämättä halua näprätä laitteen konepellin alla himona.
   

Jaa tämä viestiketju