Pelaajille tuttu Razer osti erikoisen pilviälypuhelimen valmistajan Nextbitin

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22317
Reaktiopisteet
216

Nextbit Robin.


Lukuisia erilaisia pelaamiseen suunnattuja laitteita tekevä Razer on ostanut älypuhelinvalmistaja Nextbitin. Kauppahintaa ei ole kerrottu.

Razerin alla Nextbit aikoo jatkaa uusien tuotteiden kehittämistä omalla brändillään. Aivan suoraan asiaa ei ole varmistettu, mutta kuulostaa siltä, että myös jatkossa luvassa voisi olla älypuhelimia. Razer ja Nextbit lupaavat ”uniikkeja mobiilia designiä sekä kokemuksia”. Nextbit on jatkamassa Razerin alla itsenäisenä yksikkönä. Nextbitillä oli nyt noin 30 työntekijää.

Nextbit ehti saada markkinoille yhden puhelimen, Robinin, jonka erikoisuus oli pivitallennustila. Myös Mobiili.fin aikanaan arvostelema puhelin mahdollisti automaattisesti tiettyjen sovellusten ja kuvien pitämisen tallessa pilvipalvelussa. Jos niitä tarvitsi, latautuivat ne verkon yli takaisin laitteeseen. Lisäksi puhelin erottui massasta pirteällä ulkoasullaan.

Nextbit Robin -puhelimen myynti on jo päättynyt, mutta nyt yrityskaupan yhteydessä annetun ilmoituksen mukaan puhelimen takuuta tullaan tukemaan vielä seuraavan 6 kuukauden ajan ja tietoturvapäivityksiä tarjoamaan helmikuuhun 2018 asti.

Tulevista uusista tuotteista ei ole kerrottu vielä mitään, ei myöskään aikataulua.

Razer osti hiljattain myös ääniteknologiayhtiö THX:n.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom