Mobiili.fi Peilimusta iPhone 7 voi naarmuuntua kamalan näköiseksi – ja sormenjäljetkin tekevät siitä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  iPhone 7 Plus peilimustana värinä.


  Applen uusi iPhone 7 -väri peilimusta, englanniksi Jet Black, on herättänyt paljon keskustelua puhelinten julkistuksen ja myyntiintulon jälkeen. Loppuunmyytyä peilimustaa pidetään yleisesti erittäin tyylikkäänä mutta samalla haavoittuvana.

  Kiiltävässä peilimustassa sormenjäljet näkyvät erittäin hyvin, minkä lisäksi se on huomattavasti muita iPhone-värivaihtoehtoja alttiimpi naarmuuntumiselle sekä hankaumille.

  Mielipiteet naarmuuntumisherkkyydestä ja sen vakavuudesta kuitenkin eroavat kuten alta twiiteistä käy ilmi. Lähteestä riippuen normaalissa käytössä peilimustan iPhone 7:n on joko raportoitu naarmuuntuneen hetkessä tai pysyneen hyvässä kunnossa vähintään jo useampia päiviä. Pidemmän kuukausien ja vuosien käytön vaikutukset peilimustaan selviävät vasta aikanaan.

  Sormenjälkien näkyminen peilimustassa on kuitenkin selviö ilman jatkuvaa pyyhkimistä.

  Peilimustan värin osalta kyse ei ole viasta, sillä Apple itse varoitti iPhone 7 -sivuillaan jo alun alkaen väristä. ”iPhone 7:n korkeakiiltoinen peilimusta väri saadaan aikaan erittäin tarkalla yhdeksänvaiheisella anodisointi- ja kiillotusprosessilla. Pinta on yhtä kova kuin muissakin anodisoiduissa Apple-tuotteissa. Käytön myötä korkeakiiltoisessa pinnassa saattaa kuitenkin erottua hienoisia hankaumia. Jos tämä huolestuttaa sinua, suosittelemme käyttämään jotain monista kuorivaihtoehdoista iPhonesi suojaksi”, kertoo Apple.

  Peilimusta väri on saatavilla iPhone 7 ja iPhone 7 Plus -mallistoissa vain 128 ja 256 gigatavun tallennusmuistilla eli 32 gigatavun hinnat alkaen -mallina sitä ei saa.


  So you thought a jet black iPhone was a good idea. pic.twitter.com/L3j7iqlu5I

  — Vlad Savov (@vladsavov) September 19, 2016  This is why you don't get a "jet black" iPhone 7 pic.twitter.com/2DvdFdDY5y

  — Troy Osinoff (@yo) September 19, 2016  Don’t let Jet Black fearmongering fool you. Here’s Jet Black iPhone Plus after 2.5 days of normal usage. pic.twitter.com/CAUpuJGmgP

  — Neil Cybart (@neilcybart) September 19, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju