Mobiili.fi Pebblet päivittyvät: uusi sääsovellus ja tuliemoji kelloille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2103
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pebble Health.


  Viimeisin suuri Pebble-päivitys saatiin toukokuussa. Nyt älykellotehtailijalla on jälleen tarjota uutuuksia laitteidensa käyttäjille. Mukana muun muassa parannuksia terveysominaisuuksiin ja uusi sääsovellus.

  Viimeisin 3.13-ohjelmistoversio parantaa viime kuussa julkaistuja Pebble Health -toimintoja. Askelmittaukseen ja unen seurantaan käytettyjä algoritmeja on paranneltu. Nähtävästi aiemmin unessa tapahtunut liike saatettiin tulkita askeleiksi, mutta tämän ei enää pitäisi olla ongelma. Samalla terveystoimintojen graafeja on monipuolistettu.

  [​IMG]
  Sääsovellus Pebble-kellon ruudulla.


  Toinen suuri uudistus on erillinen sääsovellus, josta ilmanaloja voi tarvittaessa kurkkailla. Tarjolla ovat senhetkinen lämpötila, sää, päivän korkeimmat ja matalimmat lämpötil.at sekä seuraavan päivän ennuste.

  Hupaisasti Pebble nostaa näiden lisäysten rinnalle hyvin pienen seikan: yhden emojin lisäyksen. Pebble-emojivarasto täydentyy nimittäin päivityksen yhteydessä ah, niin monikäyttöisellä tuliemojilla.

  Uudistukset sisältävä 3.13-päivitys tuodaan saataville Pebble Time, Pebble Time Steel ja Pebble Time Round -kelloille. Klassisen Pebblen ja ensimmäisen Pebble Steelin käyttäjien on sen sijaan tyydyttävä edelleen 3.12-versioon, joka julkaistiin toukokuussa.

  [​IMG]
  Pebble-tiimi on liekeissä tuliemojista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju