Mobiili.fi Pebblen pyöreän kellouutuuden toimitukset alkavat

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pebble Time Round


  Jo useamman vuoden älykelloja tehtaillut Pebble julkaisee ennen vuoden loppua uusimman laitemallinsa. Pebble Time Round on nimensä mukaisesti pyöreä ja hyvin siro laite, jonka toimitukset alkavat jo tällä viikolla.

  [​IMG]
  Pebble Time Round on varsin ohut


  Pebble Time Round -kello esiteltiin syyskuun lopulla. Laite on 7,5 millimetriä paksu ja painaa 28 grammaa. Kyseessä onkin Pebblen mukaan maailman ohuin ja kevyin älykello.

  Pebble-kellojen myyntivaltti on aina ollut pitkä akkukesto. Pebble Time Round ei ole poikkeus, tarjoten värillisen ja aina päällä olevan e-paperinäytön sekä ”useiden päivien” akkukeston. Näytön valtaa uudehko Pebble Timessa debytoinut aikajana-käyttöliittymä. Lisäksi kello on roiskesuojattu.

  Monipuolisuutta valikoimaan tuodaan kahdella eri rannekekoolla. Pebble Time Roundia saa joko 14 tai 20 millimetrin rannekkeella, eli sen pitäisi sopia monenkokoisiin ranteisiin.

  Pebble Time Roundin maailmanlaajuiset toimitukset alkavat tulevana sunnuntaina 8. marraskuuta. Suomeen kellon saa Pebblen verkkokaupasta 299,99 eurolla. Pebble Time Roundia saa myös muista verkkokaupoista, kuten Amazonista, sekä tietyistä kivijalkaliikkeistä Yhdysvalloissa.

  [​IMG]
  14 ja 20 millimetrin rannekekoot rinnakkain

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju