Mobiili.fi Pebbleltä avaimenperän kokoinen Android-taskutietokone sekä kaksi uutta älykelloa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Älykellopioneeri Pebble on julkistanut tänään peräti kolme uutta älylaitetta. Uutuudet ovat älykellot Pebble 2 ja Time 2 sekä erikoinen Pebble Core, pieni Android-pohjainen taskutietokone ilman näyttöä.

  Pebble 2 ja Time 2

  Älykellouutuudet ovat, kuten nimistä voi arvata, uudet versiot yhtiön aiemmista Pebble- ja Time-kelloista. Molempiin kuuluu tuttuja älykello-ominaisuuksia, kuten uni- ja aktiivisuusseurannat, pulssimittari, mikrofoni sekä tuki Android- ja iOS-älypuhelimille. Edullisempi Pebble 2 on varustettu korkean kontrastin mustavalkonäytöllä ja sen akkukestoksi ilmoitetaan seitsemän päivää. Time 2 taasen on varustettu isolla värinäytöllä ja sen akkukestoksi kerrotaan jopa kymmenen päivää yhdellä latauksella.

  [​IMG]

  Sekä Pebble 2 että Time 2 ovat aluksi saatavilla Kickstarter-joukkorahoituksen kautta. Pebble 2:n hinnat Kickstarterissa alkavat 99 dollarista (noin 91 euroa) ja Time 2:n hinnat 169 dollarista (noin 156 euroa). Kampanjan jälkeen kellojen suositushinnoiksi tulee 129 ja 199 dollaria, ja niiden toimitukset alkavat syksyllä 2016.

  Pebble Core

  Pebble Core on Android-pohjainen taskutietokone, joka on riittävän pieni ollakseen vaikkapa älykäs avaimenperä. Se sisältää SIM-korttipaikan ja 3G- sekä WLAN-yhteydet, GPS-paikannuksen ja hieman sisäistä tallennustilaa. Sen voi esimerkiksi napata lenkille mukaan älypuhelimen sijaan, ja käyttää siinä kuntoilusovelluksia ja kuunnella musiikkia kuulokkeilla. Sille voi myös opettaa yksinkertaisia jippoja eri Android-sovellusten kanssa, kuten paikantaa oman lemmikin tai tilata Uber-kyydin yhdellä napin painalluksella. Core tukee langatonta latausta ja yhdellä latauksella voi musiikkia kuunnella jopa yhdeksän tuntia.

  [​IMG]

  Pebble Core on myös saatavilla Kickstarterin kautta alkaen 69 dollarilla (noin 64 euroa) ja sen suositushinnaksi tulee 99 dollaria. Toimitukset alkavat vuoden 2017 tammikuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju