Mobiili.fi Pebble päivittää vuosia vanhat kellonsa – tulossa täysin uusi käyttöliittymä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pebble Time ja timeline-käyttöliittymä


  Tämän vuoden alussa Pebble julkisti Pebble Time -älykellon. Kyseessä oli startupin ensimmäinen värinäytöllinen kellomalli, joka laittoi samalla laitteen käyttöliittymän täysin uusiksi. Nyt tuo käyttöliittymä saapuu päivityksenä myös alkuperäiselle Pebble-kellolle sekä sen Steel-versiolle.

  Timeline-lisänimellä kuvailtu 3.8-ohjelmistoversio jakaa sisällön kolmeen osaan: menneeseen, nykyiseen ja tulevaan. Toimintoja, ilmoituksia ja muuta sisältöä selataan tässä aikajanamaisessa muodossa.

  Uusin ohjelmistoversio aikajana-näkymineen tuodaan alkuperäiselle Pebble-kellolle, jolla on ikää jo useampia vuosia, sekä Pebble Steel -metallikellolle vielä tämän kuun aikana. Pebblen mukaan uuden käyttöliittymän kääntäminen laitteille, joita ei aikanaan suunniteltu aikajana-ajatuksen ympärille, on ollut eräs yrityksen historian vaikeimpia tehtäviä.

  Julkaisua viimeistellään betatestaajien avulla, joita yritys hakee parhaillaan Android-käyttäjien joukosta. iOS-käyttäjät joutuvat taas odottamaan päivityksen lopullista julkaisua. Betaohjelmasta kiinnostuneet Android-laitteen ja Pebblen omistajat voivat hakea mukaan Pebblen blogista löytyvien ohjeiden avulla.

  [​IMG]
  Pebble

  [​IMG]
  Pebble Steel

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju