Mobiili.fi Pebble lupaa herkkuja – Uusi älykello julki tänään?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Pebble-paljastus luvassa myöhemmin tänään.


  Älykelloihin panostavalla Pebblellä on takataskussaan jokin paljastus. Yhtiön kotisivulle nostetun laskurin mukaan uusi puettava laite – tai jotain muuta – nähdään myöhemmin tänään.

  Pebblen kotisivuille on ilmaantunut lupaus jostain uudesta. Yhtiön mukaan luvassa on ”herkkua”, mutta tarkemmin paljastuksen luonteeseen ei oteta kantaa. Pääosassa onkin eri kellomalleista koostuva laskuri, jonka päätepiste on tänään 24. toukokuuta kello 17 Suomen aikaa.

  Todennäköisintä on, että Pebble esittelee iltapäivällä uuden älykellon. Yhtiön viimeisin malli, Pebble Time Round, esiteltiin viime syksynä. Sitä edeltänyt Pebble Time, joka oli yhtiön ensimmäinen värinäytöllä varustettu kellomalli, saapui markkinoille vuosi sitten, eli keväällä 2015. Viime aikojen julkaisusyklien perusteella on siis korkea aika nähdä Pebbleltä uusi älykello.

  Mahdollisen uutuuskellon tarjonnasta on kuitenkin vaikea sanoa ennen paljastusta mitään. Time Round -kellon suurimpia uudistuksia olivat pyöreä muotoilu ja hoikka profiili. Viimeisimmässä ohjelmistopäivityksessä taas Pebble alkoi panostaa aiempaa enemmän terveysominaisuuksiin. Ne saattavat siis hyvin olla myös uuden laitteen keskiössä.

  [​IMG]
  Ensimmäinen Pebble-kello ei ollut muotoilun riemuvoitto.

  [​IMG]
  Vuosien saatossa Pebble-tarjonta on kuitenkin komistunut huomattavasti. Kuvassa Pebble Time Round.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju