Pebble-kelloille tulevaisuuden takaava päivitys

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Pebble Time eri väreissä


Pebble-kellojen hallintasovellukselle Androidilla ja iPhonella on julkaistu uusi versio, jonka tarkoituksena on tehdä kelloista toimivia myös jatkossa, kun Pebblen taustapalvelimet todennäköisesti suljetaan.

Fitbit osti loppuvuodesta vaikeuksiin ajautuneen Pebblen ohjelmistot. Se aikoo hyödyntää Pebblen osaamista tulevissa uusissa tuotteissaan, mutta jo kaupasta kerrottaessa todettiin tuen tähänastisille Pebble-kelloille päättyvän. Pebblet ovat tukeutuneet useampien ominaisuuksiensa osalta pilvipalveluihin, minkä tuorein päivitys nyt muuttaa: pilvipalveluiden katoaminen ei enää lopeta kellojen toimintaa.

Uuden päivityksen myötä esimerkiksi Pebblen päivitys ja sovellusten asentaminen kelloon onnistuvat ilman Pebblen palvelimia.

Osa toiminnoista on myös tässä yhteydessä jo poistunut tai muuttunut. Esimerkiksi terveystietoja itse Pebble ei enää kerää. iPhonen kanssa käytettäessä aktiivisuus- ja muut tiedot kertyvät nyt Applen omaan Terveys-sovellukseen.

Osa Pebble-kellon ominaisuuksista vaatii luonnollisesti päivittyvää tietoa verkosta, kuten esimerkiksi säätiedot. Nämä ominaisuudet lakkaavatkin ilmeisimmin jatkossa toimimasta: Pebble on tehnyt valmisteluja esimerkiksi juuri säätietojen osalta – jos säätietoa ei palvelimelta saada, poistuu sääsovellus valikosta.

Toistaiseksi Pebble-kellot jatkavat toimintaansa kuten tähänkin asti.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom