PDA & puhelin -yhdistelmille oma osio?

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja oskari, 21/10/05.

 1. oskari

  oskari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/02
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy Mega
  Kun vakaasti näyttää siltä että siirtymistä tapahtuu enemmän ja enemmän tuolle puolelle, niin olisiko aiheellista perustaa ihan oma ryhmä viesteille jotka koskevat noita laitteita.

  Tokihan tämä on puhelinfoorumi, mutta kuka sen rajan osaa vetää.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Miten rajaisit "noi" laitteet? Joskus pohditty esim Symbian koneiden omaksi osoikosi pistämistä, jolloin ongelmaksi koettiin lähinnä se että foorumin softa ei mahdollista kahdessa ryhmässä ketjun näkymistä ja silloin käyttäjien olisi vaikea valita oikeia ketju.

  Jos tehtäsiin laajempi PDA+Puhelin ketju niin siitä toki olisi joitain etuja (joita et perustellut), mutta onko niiden suhteen arpomista? ns. ylesi merrki osiot, "matkapuhelimet" ja "datatuotteet" eivät ole erityisen ruuhkaisia ja merkki kohtaisista ryhmistä ei noita kuitenkaan saa siivottua pois, vaan se sekottaisi.


  Niin mitkä ovat sinun tarkoittamia PDA ja Puhelin yhdistelmät?

  -Pelkät PDAt, ilman matkapuhelin ominaisuutta?
  -Puhelin yhdistelmät? tarkoitatko joitain erikois laitteita joissa integroitu puhelin ja jokin muu harvinaisempi ominaisuus?
  - Käyttöliittymän mukaan, kosketus näyttö?


  - PDA laitteet puhelin ominaisuuksilla? (mitä eroa puhelimeen jossa PDA ominaisuudet)

  -Tiettyjen valmistajien tuotteet?
  -Tietyt käyttöjärjestelmät (versiot)
   
 3. oskari

  oskari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/02
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy Mega
  Hyvä kysymys; seuraava...

  Sovelias, heititpä pahan.

  Itse en niin kauhean aktiivinen foorumin jäsen ole, vaikkakin jo monta vuotta rekisteröityneenä, että osasisin huomioida kaikki variaatiot.

  Lähinnä omia toivomuksiani miettien, niin olisin kaivannut paikkaa josta hakea kokemuksia tuosta Windowsin käyttiksestä puhelimessa. Nykyisestä jaosta en sellaista löydä.

  Tiedän kyllä että haku foorumista on olemassa. Haussa on se ongelma, että se ei (mielestäni) tuo esille yksittäistä viestiä jossa haettava sana esiintyy. Usein etsittävä sana löytyy piiiitkästä viestiketjusta ja sitä ei sitten jaksa lähteä plaraamaan kokonaan läpi (vai onko tuohon joku kikka?).

  Ehdotukseni kuitenkin heittona, joka varmasti jalostuu keskustelun myötä.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Hyvä kysymys; seuraava...

  Tulkkaanko näin että tarkoitat osiota jossa käsitellään Windows pohjaisia vanhojen PDA laitteiden valmistajien valmistamia ns. kahden käden PDA laiteita tai joihin voi olla integroitu matkapuhelin ominaisuuksia?

  Halu ei ole mikään riemuvoitto, mutta sillä voi valita että näytetään tulokset viesteinä ja se kuinka paljon viestistä nätetään voi kasvattaa pitkäksi, jolloin ei välttämättä tarvitse klikkailla itse ketjua auki.

  Haussa vielä kannattaa huomioida jokerimerkkien käyttö, sillä tyyppimerkkien perässä saattaa olla jotain päätteitä jotka voivat haitata hakua jne. useampaa sanaa kannattaa myös käyttää niin että kaikki sanat pitää löytyä.
   
 5. oskari

  oskari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/8/02
  Viestit:
  120
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy Mega
  No tämä minun tarve lähti ihan siitä että tilasin itselleni Qtek 9100:sen. Vannoutuneena mobira-> nokia käyttäjänä vihdoin uskallan kokeilla jotain muutakin.

  Tähän siirtymävaiheeseen tutkailin että mitä softaa on tarjolla Windowsin Mobile käyttikselle. Mutta odotellaan muidenkin mielipiteitä ettei mene ihan kaksinpuheluksi.

  Ja kiitos tuosta hakuvinkistä, se "näytä tulokset, viestejä" toimiikin ihan fiksusti. Tietotekniikan ammattilaisena aina motkotan asiakkailleni että lukekaa mitä ruudulla lukee ja kokeilkaa eri vaihtoehtoja... suutarin lapset jne...
   
 6. mrl586

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/5/05
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  5
  Itse asiassa tämäkin onnistuu tällä forumisoftalla. Viestin siirtämisen yhteydessä on mahdollista luoda viestin aiempaan sijaintiin "varjotopic". Varjoaihetta klikkaamalla pääsee tuohon siirrettyyn viestiin.
   
 7. saeaetaejae

  saeaetaejae Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/6/03
  Viestit:
  4601
  Tykkäykset:
  0
 8. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mikseihän sitä käytetä?
   
 9. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Koska siirtoja joudutaan tekemään suhteellisen paljon. Tietyt osiot olisivat täynnä noita "varjoketjuja" ja oikeat aiheet hautautuisivat sinne joukoon.
   

Jaa tämä viestiketju