PDA Foorumit?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja jeesh, 20/5/03.

 1. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  1
  Ajattelin tiedustella, että onko jotain foorumia pda laitteille, täällä kun satutaan keskittymään yhteyksiin pda:n ja käntsyn välille.
  Elikkäs, hakusessa olis foorumi puhtaasti pda laitteille.

  PS. osaan käyttää googlea mutta eipä löytyyt mitään järkeviä paikkoja.
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  8
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Etsitkö yleensä PDA-Laitteille tarkoitettua vai kenties jostakin tietystä laitteesta käytävää keskustelua ? Onko kielellä väliä ?
  Kotimaasta ei oikein aktiivista foorumia taida löytyä, mutta laita vähän tarkemmin mitä haet niin eiköhän jotain osoitteita saada kasattua. esim. http://groups.yahoo.com/ tuolta voisi löytyä joitain ryhmiä jotka osuvat kohdalle. Kannattaa sitten valita sellaisia, joissa on hieman runsaammin kävijöitä.

  E: Yahoo vaatii rekisteröitymisen !
   
 3. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  No voihan sitä tänne pistää tarinaa PDA-kikottimista. Itse ole jääjyt koukkuun Psionin tuotteisiin =)
  Nyt koetan saada tietoa Psion7 tai Netbook versioista. Olisiko kellään kokemusta?
   
 4. Tapi Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  467
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z
  Kokeilepa tuolta: http://www.pdastreet.com/
  Sieltä löytyy joka alustalle oma keskustelualue.

  Joo, se on englannin kielinen sivusto, mutta eiköhän taivu.. ;)
   
 5. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  1
  Lähinnä etsiskelen tietoo ipaq H5450:sta, wlan ja bt olis käteviä (wlan on ehdoton et pääsis himas nettiin ja bt tulevaisuuden kannalta) ja mitä muilla valmistajilla ei viel oo on sormenjälkitunnistin koneessa joka takais jonkun verran turvaa...
  tietoo laitteesta on netti täynnä mut lähinnä käyttäjien kokemuksia...
   
 6. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ihan ajatuksena, kuinka isolla säteellä tarvitsee toimia langattomasti, eli riittäisikö BT korvaan tuon wlanin?, olisi vähän turvallisempi ja vähävirtaisempi, tosin jos tarvit sormenjäkitunnistuksen et varmaan luota kuitenkaan BT turvallisuuteenkaan sellaisenaan.
   
 7. Ewert Oktan

  Ewert Oktan Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/7/02
  Viestit:
  4502
  Tykkäykset:
  114
  www.pdafrance.com on laadukas tiedonlähde PDA-asioissa.

  Foorumi löytyy osoitteesta www.pdafrance.com/pdaforum ja sen Haku-toiminto oikeasta yläreunasta chercher -kohdasta. Mikäli ranskan kieli tuottaa vaikeuksia, niin Altavistan Babel Fish Translation Service auttaa.
   
 8. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  1

  Meinaan kun nyt himassa on jo wlan verkko ja netti, eli sit vois vaivatta surffailla ja mailailla myös pda-lla ja BT sit kun tulee joku kiva bt luuri jota vois käyttää kun on liikkeellä, sormenjälki hommeli olis kiva jos kone pöllitään ni eipähän pääse kukaan käsiks (helpolla) infoon, + ihan mukava lisä ;) kun tykkää kaikesta hauskasta,

  lähinnä toi pocket pc 2002 mietityttää, onko hyvä?? etc.. jotenki noi palmin pda-t ei oo oikeen inspannu, ominaisuuksiltaan, ja niitä ei oo kovinkaan montaa jois ois hyvä väri näyttö...
   
 9. delphium

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/03
  Viestit:
  38
  Tykkäykset:
  0
  Itse olen pyöriskellyt http://www.pdabuzz.com -palvelussa. Hieman turhan jenkkityylinen, mutta muuten aika ok. Silellä on myös oma keskustelualue. Sieltä löytyy mm. hyviä arvosteluja markkinoiden uusista PDA laitteista, niihin saatavista lisälaitteista, sekä uusista ohjelmistoista.

  Olen noin puolisen vuotta käytellyt yhdistelmää Compaq iPAQ H3870 PDA:ia ja Nokia 6310i:tä, päivittäin mailien lukemiseen ja satunnaiseen surffailuun. Olen ollut kyseiseen yhdistelmään hyvin tyytyväinen. Laitteiden välisen BT yhteyden toimimaan saaminen tosin vaati pienoista säätöä (iPAQ -käyttispäivitys). Muuten kaikki on toiminut kuin unelma. Tällä hetkellä tosin näyttää siltä, että tuo taskun pohjalla majaileva SE P800 on vahvasti syrjäyttämässä kyseistä yhdistelmää ;)

  En tiedä miten tuon on tuon H5450 laita, koska siinähän on sisäänrakennettu WLAN -toiminnallisuus, mutta olen kuullut, että ainakin noiden ulkoisten, laajennustaskuun asennettavien WLAN sovittimien virrankulutus on aika kovaa luokkaa. Minulla ei tosin ole tuosta omakohtaista kokemusta. En ole huomannut vastaavaa virrankulutusta BT:ia käyttäessäni, mutta saatan olla väärässäkin.

  Pocket PC 2002 on mielestäni MS:n tekeleeksi erinomainen käytettävyydeltään, vaikkakin aina silloin tällöin vaatii resetin laitteelle. Saatta johtua tuosta BT toiminnallisuudesta, mutta en ole varma. Ehkä tuohonkin löytyisi päivitys HP:n sivuilta. Kommentteja?

  Mika
   
 10. Marjo. Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/02
  Viestit:
  785
  Tykkäykset:
  17
  Puhelinmalli:
  OnePlus 6
  Brighthandin Palm-foorumeilla on tullut jonkun verran pyörittyä, se ainakin on ihan asiallinen paikka.
  Omat osiot löytyy myös muille Palmin käyttistä hyödyntäville laitteille sekä Pocket PC:lle. Niitä en ole kyllä itse seurannut lainkaan niin en osaa tasosta sanoa.
   
 11. keybo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Jos PocketPC-laitteet ovat lähennä sydäntä, on PocketPCThoughts erittäin hyvä paikka, paljon uutisia, mutta myös laajat foorumit löytyy kaikille eri PocketPC-laitteille.

  Ja sitten on olemassa PPCW.net, joka on saksalainen, mutta englanninkielinen paikka ja erityisesti erikoistunut langattomiin yhteyksiin+pocketpc-laitteisiin. Tuolla olen käynyt lähinnä lueskelemassa uutisia, mutta jonkinlaiset keskustelupalstatkin näyttäisi löytyvän sekä joitakin "howto"-ohjeita esim gprs-yhteyden luomiseksi PocketPc:stä.
   
 12. keybo

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/03
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Niin, ja lisäisin vielä, että uudet PocketPC 2003 -laitteet ovat ihan nurkan takana. Vain huhuja liikkuu, että mitä muutoksia käyttikseen on tullut, mutta kannattanee odottaa kuitenkin kesän yli ennen kuin uutta laitetta ostaa. Odotettavissa on nimittäin parannuksia mm. nimenomaan tuohon langattomaan tiedonsiirtoon. Myös tuosta 5450:stä on ilmeisesti tulossa uusi versio.
   
 13. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  1
  joo, luultavasti on H5550, mut kaikki 48megan romilla varustetut voi vaihtaa ppc2002:sta ppc2003:een... eli luultavimmin vois laittaa 5450:aan ppc2003 sit joskus, (jos on parempi)
   
 14. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Ajattelin siis että kotonasi käyttäisit BT jos käyttö alue rajoittuu suurinpiirtein yhteen huoneeseen, juuri tuon virrankulutuksen takia, keittiössä voit edelleen käyttää wlania.
  Ko laitteen sormenjälki hommelin turvallisuudesta en osaa sanoa, yleiseti sormenjälkitunnistusta ei ole pidetty erityisen varmana tunnistustapana, ja sinänsä se on vain tunnistus tapa, ei mitään muuta ja muu softa määrää pitkälle kuinka turvallisesta on kyse.
  Mutta jos on toimiva ja käytettävä niin helpottaahan se tunnussanojen kirjoitusta.
  No jos tarvetta kesällä niin turha odotella, jos ei tarvetta niin toki kannattaa odotella.
   
 15. jeesh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  10/10/02
  Viestit:
  1649
  Tykkäykset:
  1
  Joo, kun nyt jo meinaa unohtuu kaikki maailman salasanat ja käyttäjätunnukset, on duunissa, solossa, himassa, kortit, koneella, mailit, luurit, ..., kaikessa mahdollisessa on nykyään käyttis ja salasanat jotka pitäis muistaa, joten se olis kaikkein helpoin tapa suojautua, jos jostain sais hima koneelle semmosen ni olis tod. kätsyy...
   
 16. maci

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  587
  Tykkäykset:
  0
  Ei taida tuo sormenjälkitunnistus tuolla tavalla toimia, ipaqissa ainakin vain avaamaan laitteen lukitus. Voi valita pelkän sormenjälkiskannauksen, sormenjälki+salasana ym. Olisi kyllä aika jees softa jonka avulla saisi kaikki passut sormenpäähän:)
   

Jaa tämä viestiketju