Pc-suiten varmuuskopioiden tarkastelu

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja mikkos, 15/4/06.

 1. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Menin pienessä simassa hukkaamaan 6230:ni ja koneella on varmuuskopio puhelimen tiedoista. Pitäisi jollain ilveellä saaha sieltä luettua numeroita ja muuta pientä että voin manuaalisesti lisätä tuohon vanhaan puhelimeen.

  Elikkä onko konstia millä voisi lukea Conten Copierin tietoja ilman puhelinta? Tai muita vinkkejä kuinka onnistua tässä.

  Kiitos!

  Ps. en tiedä onko tästä säiettä jo, mutta en ainakaan pikahaulla löytänyt. Ja pieni hopuhko olisi tietoja saaha..
   
 2. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Eikö kukaan..?
   
 3. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Voit avata filen notepadillä ja jos sinnnikkyyttä löytyy, niin kontaktit löytyvät sieltä tietojen seasta, mutta työlästä on.

  Varmuuskopion voi palauttaa 6230 puhelimeen, jos sellainen olisi saatavilla ja sitten kontaktit voisi synkronoida Windows Address Bookiin tai PC suite 6.7aa käyttäen kontakteista saisi vcard filejä yleensä PC:lle ja niitä voisitten siirtää takaisin toiseen puhelimeen manuaalisesti ehkä, koska oletan että kyseessä on puhelin jota PC Suite ei tue.
   
 4. mikkos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/04
  Viestit:
  1319
  Tykkäykset:
  8
  Tänks tiedoista! Ei todellakaan mitään huumorii ettii numeroita tuosta notepadista.. :D Mutta ainakin tietää että löytyy jos jotain tiettyä etsii.

  Mulla ei nyt oo tommosta koneeseen liitettävää puhelinta, ja vanhan puhelimen muistissa olevat numerot eivät kaikki ole ihan tuoreista.. Kunhan uuden puhelimen saan, niin pääsee kopsaamaan pc-suitella.

  Pitänee ens kerralla tehä niin, että kun on saanut puhelimeen koneelta kaikki, niin tyhjentää vaikka vanhan pre-paid sim:n ja kopio puhelimen numerot sinne. Jos taas luuri katoo tai hajoo niin saa kortilta siirrettyä numerot toiseen puhelimeen. Eikös toi toimi ihan noin..? "Köyhän miehen backuppi" :D
   
 5. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Joo ja Suitella voi myös uudella versiolla siirtää backup filestä osan (juuri noi kontaktit, kalenterin ja omat tiedostot myös puhelimallista toiseen, ongelma on vanhoissa backup fileissä.

  Ja sitten voi tietysti synkronoida vaikka vaikka Windows Address Bookiin tai Outlookin ne kontaktit Suitella.
   

Jaa tämä viestiketju