PC Suitella synkronoidut merkinnät Outlookissa

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Sunflower, 27/10/05.

 1. Sunflower

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Enpä tiedä kuuluuko virallisesti tänne, mutta tämä on nyt lähin mitä löysin.

  Kysymykseni on se, kuinka matkapuhelimesta Outlookiin synkronoitujen merkintöjen kuuluisi käyttäytyä Outlookissa? Eli kuuluisiko tiedon siirtyä niin että Outlookin kalenterissa näkyisi pienellä kuukausinäytöllä lihavoituna se päivä jolle merkintä on tehty ja että merkintä vaikuttaa myös Exchange-palvelimen ollessa mukana, kokousvarauksia tehdessä niin että synkattu merkintä näkyy varattuna aikana kun sinulle joku kokousaikaa etsii. Eli niin että varaaja näkee sinulla olevan jotain sinä aikana eikä tee toista varausta päälle.

  Testasin itse juuri PC Suite 6.6.16:lla ja Nokia 9500:lla, ja kumpikaan ei toteutunut.

  Mietin vain että johtuuko meidän ympäristöstä vai kuinka kuuluisi toimia?
   
 2. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä puhelimeen tehdyn kokousmerkinnän pitäisi synkronoitua Outlookiin (ja exchange serverille, jos olet valinnut synkan niin, että synkataan nimenomaan serverillä olevaan kalenteri-folderiin).
  Kannattaa varmistaa, että puhelimeen tehty merkintä on tehty yksityiskohtaisesti oikein. En saanut selvää selostuksesta, että menikö merkintä ollenkaan sinne Outlookiin vai näkyykö se siellä jotenkin "väärin"(eli esim. siten, että merkintä kyllä näkyy siellä, mutta varaustila on "free" sen sijaan että se on "busy" ?
   
 3. Sunflower

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/7/04
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Merkintä menee kyllä outlookiin, mutta juuri se free/busy tieto ei siirry mielestäni oikein. Eli kummallista on se, että merkintä näkyy Busy-tyyppisenä, mutta kun katsotaan Outlookin kokoussuunnittelun kautta, ei kyseinen aika siellä kuitenkaan näy varattuna. Eikä pikkukalenterissa näy päivä lihavoituna.

  Kun merkinnän avaa ja tallentaa Outlookissa, tieto free/busystä korjautuu tai sitten jos käynnistää outlookin käyttämällä cleanfreebusy switchiä.

  Onko yhtään ymmärrettävämpää?
   
 4. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  PC Suite 6.6sesta on tehty update joku aikaa sitten, versio on 6.6.18 ja korjattuja asioita on juuri liittyen Outlook synkkaan. En tiedä voiko juuri kun kokema vikatilanne olla korjattuna siinä, mutta ehkä kannattaa päivittää Suite ?
  www.nokia.com/pcsuite
   
 5. shyguy

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Nokia 9300/9500 exchange outlook synck problem

  Moi! Asiakkaalla ollut ongelmia outlookin (mm. kalenterin) synckronoinnissa. Jos kommarrin merkkaa, niin tulee näkymään outlookkiin ja pystyy poistamaan outlookista ja poistuu synck. jälkeen myös kommarista. Mut jos merkinnän tekee outlookin kalenteriin, ei se päivity kommariin. Soitettiin asiasta Nokian tekniseen tukeen ja siellä sanottiin, että kyseessä on aivan tuttu ongelma. Ongelma on nimenomaan juuri silloin kun synkronoidaan tietoja Exchange-sähköpostitilien ja puhelimen välillä ja juuri tämä, että Outlookiin lisätyt kalenteri-merkinnät ei päivity puhelimeen. Nokialta on tulossa viikolla 48 uusi versio PC Suitesta (6.7), jonka pitäisi korjata tätä ongelmaa, mitään muita neuvoja Nokian tekninen tuki ei osannut antaa.

  Tuleeko vielä jotain muita temppuja mieleen, mitä voisi kokeilla, vai odotetaanko uutta PC Suitea? Onko muilla ollut vastaavaa?

  Juha   
 6. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Käytän Suitea päivittäin ja lähes aina niin, että kaikki uudet kalenterimerkinnät teen (ja ne tulee) nimenomaan Exchangelle, teen vain poikkeustapauksissa itse merkintöjä puhelimen kalenteriin. Ei mitään vastaavia ongelmia,joten ei tuossa ole voi olla kyseessä mikään jatkuvasti esiintyvä ongelma.
  Millainen se merkintä, ihan tavallinen kokous vai...?
   
 7. shyguy

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/9/05
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Meilläkin on käyttäjiä kymmeniä, joilla homma toimii ihan ok. Mut Nokialle on raportoitu samasta ongelmasta, eli olivat tietoisia kyseisen ongelman olemassa olosta. Nyt vain yritän etsiä ongelmaan ratkaisua.. kun käyttäjän tilanne on sen verran vaikea ettei olisi aikaa odottaa päivityksiä.

  Juha
   
 8. demos Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/03
  Viestit:
  622
  Tykkäykset:
  40
  Juuri eilen sain kaksoismerkinnat aikaiseksi synkatessani puhelimen ja outlookin.
   
 9. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  Onko käytössä PC Suite 6.6.18(kahdeksantoista) ja mikä puhelinsw versio?
   

Jaa tämä viestiketju