PC Suite ver 6.8.22

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Osku_N71, 30/6/06.

 1. Osku_N71

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Asensin PC Suite ver 6.8.22 --> sync ei toimi. Antaa virheen:
  "Synkronointisovellus ei pysty lataamaan liittymää (.NOKIA.ISYNCHAPPU),
  joka tarvitaan kohteen synkronoimiseen.
  Asenna Nokia PC Suite uudelleen."

  Tein:
  - Uninstalloinnin
  - PC Suite cleaning:n
  - asensin uudelleen version 6.8.22

  Antaa edelleen saman virheen. Löysin jonkun englanninkielisen tuotetukipyynnön aiheesta. Tuki oli antanut hänelle vain ohjeeksi nuo temput, jotka minäkin tein. EI auta, hermot menee... Onko ongelma jollekulle tuttu?
   
 2. Fikku

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/7/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  No, minulla melkein samanlainen ongelma.. Asennan suiten ja ku avaa niin ilmoittaa: "Asenna pc suite uudestaan!!" Saatana varmaa 200 kertaa jo asentanu uudestaa eikä auttanu mitää
   
 3. Raikke Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/04
  Viestit:
  419
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  S3, Sonera
  Putsataan rekisteristä pois _KAIKKI_ mikä hiukankin viittaa Nokiaan. Sammutetaan koko kone. Käynnistetään uudelleen ja asennetaan Suite, toimii ok.
   
 4. onet

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Ei toimi. Tai siis mitä vielä voi tehdä kun on tehty toi ja sen lisäks vielä laitettu jotain komentoja mitä nokian asiakaspalvelusta annettiin..ei toimi vieläkään. Onko muuta keinoa saada USB:llä puhelin tietokoneeseen. Kone kyllä löytää puhelimen, mutta tarvii jonkun ohjelman kaiketi tiedon siirtoon..?
   
 5. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  16609
  Tykkäykset:
  4844
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 8+ ja Apple iPhone 7
  Et sitten katsonut tarpeelliseksi edes mainita käyttöjärjestelmää, johon yrität asennella...?
   
 6. Puhveli_1 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/6/06
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  1
  Ei toimi bluetooth enää

  Ostin uuden MSI:n usb BT palikan ja asensin pc suiten uudestaan (käyttis xp). Eikä suite enää suostu etsimään uusia bt laitteita. Msi:n oma ohjelmisto toimii kyllä ja pääsen sitä kautta nettiin. Mutta kun olen jo niin kovasti tykästynyt käyttämään suitea. Eli se heittaa vain herjaa kun menen yhteyden muodostus - bluetooth-yhteys, niin tulee "Yhteystyyppiä ei voi käyttää. Tarkista että kaikki tarvittavat laitteet, ohjelmat ja ohjaimet ovat käytettävissä." En ainakaan ole löytänyt tai tajunnut että mikään olisi käytössä.
   
 7. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
  jos olet päivittänyt BT ajurin PC Suiten asentamisen jälkeen, kannattaa mennä asennettuihin ohjelmiin ja ajaa korjaus selä PC Suitelle, että PC Connectivity Solution softalle
   
 8. Zator

  Zator Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/8/03
  Viestit:
  449
  Tykkäykset:
  8
  Mä sain ongelman siten korjattu, löysin cd:ltä jonkun vanhan pc suiten version ja siihen päälle päivitin Nokia_PC_Suite_67_rel_22_fin. Niin toimii taas.
   
 9. Puhveli_1 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/6/06
  Viestit:
  71
  Tykkäykset:
  1
  Oki

  Täytyypä siis etsiä jostain netin kätköistä moinen ohjelma
   
 10. -Mercury-

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/6/04
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  samaa ongelmaa oli täälläkin, aluksi. MSI Starkey onkos se nyt v2

  Yhden illan painin sen kanssa ja Suitea en saanut millään pelaamaan, yhteystyypin valinnassa oli siis vain Bluetooth(microsoft), sain kyllä pelaamaan joillain mikkisoftan updatesta ladatuilla ajureilla, mutta ainut mikä toimi oli modeemi ja sekin maks 20kt/s, kun sitä päätelaitenopeutta ei saanut isommaksi. .

  Viikon tauko ja tutkailemaan netin tarjontaa ohjeistuksen suhteen.

  Kunnes sitten tärppäs saksalaisten ohjeiden avulla. Ja ratkaisu olikin hyvin yksinkertainen, asensin takasin uusimmat MSI ajurit ja paritin puhelimen ja menin lisää/poista sovellusvalikkoon kohtaan Nokia PC Connectivity Solution ja sieltä "korjaa". Ja jo löysi PC suitekin yhteystyypin Bluetooth(widcomm).
   
 11. manta

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/05
  Viestit:
  279
  Tykkäykset:
  0
 12. vnvmod

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/10/06
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  joo mul on 6630. muisti täyttyy aina kuukauden-parin kuluessa itsekseen, joten on pakko forkata kone *#7370# -käskyllä. viestit ja osoitekirjan tiedot on manuaalisesti varmuuskopioitava, koska pc suiten backup-toiminto palauttaa kaiken tarpeellisen ohella muistinkin osalta tilanteen ennalleen - eli täysin hyödytöntä, duh.

  manuaalikopiointikaan ei tosin ole niin yksinkertaista kun tulee tuo ISYNCHAPPU -juttu. ratkaisuna siihen huomasin kuitenkin, että osoitekirjan tiedot saa palautettua kopioimalla ne ensin muistikortille ja sitten puhelimessa Osoitekirjan Kopioi-tominnon kautta muistikortilta puhelimen puolelle.

  harmillista säätöä, mutta toimiipa edes jotenkin. tää on mun neljäs nokialainen ja viides känny tähän mennessä yleensä. yksikään ei ole toiminut virheettömästi. sitä E70:tä oon harkinnut, mahtaakohan siitä(kään) olla mihinkään...? </rant>
   

Jaa tämä viestiketju