PC suite + N85, puhelin modeemina

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
18.12.2009
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
Tervehdys
Pystyisikö kukaan helppimään seuraavassa problematiikassa. PCSuite ja puhelimeni ova Bluetoothin kautta yhteydessä, pystyn siis Suitessa katsomaan tekstiviestejäni, synkronoimaan tiedot jne siis. Kun yritän käyttää kännykkääni modeemina ja mennä läppärillä netin puolelle, ilmoitta Suite välittömästi Disconnected. Kännykällä pääsen suoraan nettiin, no problem, mutta jostain syystä siis en läppärillä puhelimen kautta.
Josko teiltä löytyisi viisautta ratkaista tämä haaste, kiitos.
 

Master of the Universe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
11.10.2008
Viestit
7703
Reaktiopisteet
3492
Puhelinmalli
SAMSUNG, tietysti. Lumia 950, Doogee Y6
Poista vanha pc-suite ja päivitä kone. Jos uudempaa mallia pc-suite, niin käytä pc-suite cleaneria. Jos vielä osaisit regeditillä poistaa koneesta kaikki Nokiaan ja pc-suiteen viittaavat, niin aina parempi.
Sitten päivitä se Wintovssi ajan tasalle. (Mullakin jo sp 3:nen). Jonka jälkeen puhelimeesi soveltuva uusin pc_suite koneelle.
Kokeile ensin ilman sitä donglen ajuria. Ei mullakaan sitä ole . (Windowsissa on myös omat ajurit) Näiden jälkeen jos ei toimi, niin heitä se dongle ikkunasta ulos ja osta esim. tämä:
MyFoneKit Cubix Tiny Bluetooth Dongle. Tuo ainakin toimii minulla hyvin ja pätkimättä.

edit. Näistä voisi myös löytyä apuja :
Nokia pc-suite käyttöopas http://www.nokia.fi/asiakastuki-ja-ohjelmistot/ohjelmistot/nokia-pc-suite/asiakastuki/kayttooppaat
Nokia N85 käyttökokemus ketju
http://www.matkapuhelininfo.com/keskustelu/showthread.php?p=725206#post725206
 
Top Bottom