PC Suite ja vanhan varmuuskopion palautus

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jaarnio, 21/3/07.

 1. Jaarnio

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/3/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Tapahtuipa eräänä päivänä että hommasin kakkospuhelimeksi Nokia 5500 Sportin joka vaikuttaakin ihan hyvältä kapulalta. Siirsin Communicaattorista (9500) yhteys- ja kalenteritiedot Bluetoothilla 5500:seen (käyttäen Commun Tiedonsiirto-sovellusta) mutta ihme ja kumma, siirron jälkeen oli kummassakin puhelimessa vajavaiset tiedot; osoitteita kadonnut, syntymäpäivämerkinnöistä syntymävuosi kadonnut ja muutenkin kalenterimerkinnöistä kadonnut tietoa.

  Muuten ei olisi mitään ongelmaa mutta kun tämä tapahtui molemmissa puhelimissa! No, viimeisin Commun varmuuskopio (.nfb päätteinen) oli vajaan vuoden vanha mutta sekään ei toiminut koska uusi PC Suite ei tunnistanut tiedostoa ollenkaan. Vanhaa PC Suitea en ole löytänyt mistään jotta olisin sillä päässyt kokeilemaan.

  Osaisiko joku neuvoa mikä nyt eteen? Saako vanhan .nfb-tiedoston jollain konstilla toimimaan uudessa Suitessa vai pitääkö etsiä vanha Suite jostain ja asentaa se? Mikä mahtoi mennä vikaan tiedonsiirto-operaatiossa ja onko muille tapahtunut näin?

  Jopi
   

Jaa tämä viestiketju