1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Pc-suite heittää blue-screeniä

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Kerberoz, 30/12/05.

 1. Kerberoz

  Liittynyt:
  30/12/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin on N70 ja siirtotietä on paketin mukana tullut kaapeli. Homma toimi monta viikkoa ihan hyvin kunnes tietokone ei enää tunnistanut puhelinta ja pc-suiten käyttö heitti bluescreenin ja tietokone käynistyi uudelleen. Poistin Pc-suiten, hain nokian sivuilta uusimman version mutta nyt asennuspaketin avaaminen aiheuttaa samantien blue-screenin. Onko kellään tietoa mikä auttaisi?
   
 2. PianoPS

  Liittynyt:
  20/10/05
  Viestit:
  534
  Tykkäykset:
  6
  Eipä tule noilla tiedoilla muuta helppoa tapaa yrittää mieleen kuin Windows XP:n "järjestelmän palauttaminen" -toiminto, jos se on sinulla käytössä. Ehkä siellä on joku "palautuspiste" tallessa ajalta jolloin vielä toimi.
  Kannattaa tietysti tutkia myös mahdolliset automaattisesti tapahtuneet järjestelmän päivitykset tai äskettäin asennetut muut laitteet, jos ne mahdollisesti aiheuttavat jonkin "ristiriidan" järjestelmässä, mutta noilla antamillasi tiedoilla ei voi ottaa kantaa tuohon.
  Tuossa tunnistamisongelmassa auttaa yleensä puhelimen ja tietokoneen uudelleenkäynnistys...
   
 3. Kerberoz

  Liittynyt:
  30/12/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Tuo uudelleen käynnistäminen on hyvä lääke joka vaivaan ja kumpaakin aparaattia boottailin kun suiten kanssa viimeksi taistelin. Täytyy joo noita palautuspisteitä tutkia kunha uudenvuoden rietastelusta selviää.
   
 4. tonttu

  tonttu Supermoderaattori

  Liittynyt:
  2/4/04
  Viestit:
  15226
  Tykkäykset:
  3530
  Puhelinmalli:
  iPhone 6S
  Täällä teki myös samaa tämä aivan uusin versio pc-suitesta XP:llä ja kahdella eri masiinalla kokeillessa.

  Kummasti sitten loppui kolmannella buutilla.
   

Jaa tämä viestiketju