Pathway to Glory demo/preview saatavana N-Gagelle

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja ebo, 10/8/04.

 1. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  N-Gagen omistajia kiinnostanee tieto, että osoitteesta http://www.pathwaytoglory.com/ on voinut imuroida maanantaiaamusta lähtien PtG:n, preview-version, jossa on yksi yksinpelitehtävä ja taisteluareena. Moninpeliä pääsee kokeilemaan kaverin kanssa Bluetoothilla.

  Kyseessähän on siis toiseen maailmansotaan sijoittuva vuoropohjainen strategiapeli, johon on tulossa myös moninpeli internetissä GPRS:llä N-Arenan kautta.

  Yhdessä tehtävässä ei niin kauheasti ole pelattavaa, mutta olen tähän asti vaikuttunut näkemästäni. Grafiikka on toimivaa ja nättiä, ruudunpäivitys yleensä sulavaa, peli näyttää tukevan isoja karttoja, äänet ovat melko hyvät (N-Gage Original) ja pelattavuus on mainio.

  PtG:ä on kuvattu N-Gagen tähän asti lupaavimmaksi peliksi ja keväällä E3:ssa käyneet olivat jo kovasti vakuuttuneita näkemästään. Nyt olen minäkin.

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla tuon demon/previkan Bluetooth-moninpeliä, koska siinä pääsee ajamaan tankeilla. Ja kyseessähän ei ole valmis versio, vaan kehitysversio.

  t. tero
   
 2. Immoooooo

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/03
  Viestit:
  152
  Tykkäykset:
  0
  Vaikuttaa ihan hyvältä peliltä.
   
 3. gold

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/5/04
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Testattiin ptg:tä viisinpelinäkin ja aika hauskaa oli, kunhan pääs kärryille kaikista ominaisuuksista. Peli ois tulossa myyntiin ilmeisesti joulukuussa, joten siihen asti pitäis venailla...

  Previkka on jo repiny aika hyviä arvosteluja netissä, mm. gamezone & gamespot.
   

Jaa tämä viestiketju