Mobiili.fi Patentti vihjaa: tuleeko Note 6:een mielenkiintoinen seisontatuki?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung haki patenttia näppärälle keksinnölleen


  Samsung aloitti vuosia sitten Note-älypuhelinmallistonsa, jonka jokaisesta laitteesta löytyy stylus-kosketusnäyttökynä, jota yhtiö kutsuu S Peniksi. Mobiililaitevalmistajien patenteista raportoiva PatentyMobile julkaisi artikkelin Samsungin patentista, jonka avulla Note-laitteisiin saataisiin mielenkiintoinen seisontatuki.

  Uuden keksinnön idea on simppeli. Stylus-kosketusnäyttökynä taittuu keskeltä kahtia, jonka jälkeen sen voi laittaa sille tarkoitettuun lokeroon puoliksi. Näin ollen toinen puoli kynästä jää laitteen ulkopuolelle muodostaen kätevän seisontatuen laitteelle. Note-laitteiden näytöt ovat olleet aina suuria, joten niistä on varmastikin katseltu videoita ja elokuvia enemmän kuin pienemmillä puhelimilla.

  [​IMG]

  Samsung haki patenttia keksinnölleen viime vuoden kolmannella neljänneksellä, joten uudenlainen kosketusnäyttökynä voisi saapua tämän vuoden Note-älypuhelimeen. Varmuutta tietenkään asiasta ei vielä ole. Keksintö on varmasti mieluinen niille käyttäjille, jotka eivät suojakuorista niinkään välitä. Seisontatuen puhelimelle saa myös esimerkiksi suomalaisen Jalakan lisävarusteella.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju