Pari kysymystä Nokian pcmcia BT-kortista

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja KLF, 19/2/03.

 1. KLF Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/02
  Viestit:
  275
  Tykkäykset:
  1
  Eli sain käsiini DTL-1 kortin FLA-15 sovittimella. Kortti itsessään toimii ihan hyvin, ei siinä mitään. Töissä pikaisesti kokeilin niin kannettava löysi oman T68i puhelimeni. Nyt kotona pöytäkoneessa on integroitu MSI bluetooth ja kumpikin kone löysi toisensa ongelmitta ja tiedostonsiirto koneiden välillä toimii :)

  Mutta suuri suunnitelma ei vielä onnistunut, ajatus oli jakaa adsl-yhteys bluetoothilla jotta voisin surffata olohuoneessa langattomasti ;) Tällähetkellä esteenä on se, ettei Nokian DTL-1 softa ymmärrä mitään BT Lan Access clienttiä/serveriä kuten pöytäkoneen MSI BT sovittimessa on.

  Tietääkö joku, onko DTL-4 -ohjelmistossa Lan Access mahdollisuus? Tämän softan saan jostain kaivettua jos tarvis.

  Entäpä uudemmat Socketin tuotteet? :) Socketin sivuja kun luin, niin heiltä saa ohjelmistoa jolla voi päivittää nokian kortin firmwaren socketiksi (rahaa vastaan). Yksi mahdollisuus tämäkin...

  Tai vaihdetaan Nokia DTL1 -> 3Com pcmcia/vast :p (huonoin vaihtoehto sillä tämä nokian pcmcia-adapteri käy myös digikameran kortilleni =)
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuulostaa hyvätä, kerro kokemuksia.
   
 3. juuze

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/03
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Siltä varalta, että siirryt tuohon 3c:n korttiin... Itsellä on tuo 3Comin pcmcia bt pc-card ja toimii ihan kivasti. Päivän ihmettelin ja raavin päätäni, kun en saanut toimimaan XP:n kanssa. Kävin netistä hakeen uusimmat ajurit ja nyt toimii niinkun pitääkin.
  Onko pöytäkoneisiin saatavilla kohtuuhintaisia bt-kortteja? Tuo adsl-yhteyden jakaminen kävi itselläkin mielessä. Onko noista USB-Bt-hässäköistä mihinkään? Mitä muuta tuo operaatio vaatisi?
   
 4. KLF Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/02
  Viestit:
  275
  Tykkäykset:
  1
  Kokeilin tuota 16MB CF-kortilla viestin kirjoitusaikaan, kone tunnisti uuden kiintolevyn lennossa ja kortti oli käytettävissä aivan kuten tavallinen levyasema. Kamerassa olevan 64MB kortin olen toistaiseksi jättänyt rauhaan :) Koitin vielä vaihtaa BT-kortin ja CF-kortin lennossa päittäin ja se toimi myös.

  Olen täällä töissä asentanut pari kappaletta 3Com pcmcia-kortteja ja täytyy myöntää että niillä ensimmäisillä ajureilla toimivuus on ollut kuin tervanjuontia. Uudemmilla meni viimeksi heittämällä asennus Nokian puhelimen kanssa.

  Pöytäkoneessani oleva MSI BT-sovitin on integroitu emolle (itseasiassa se tuntuu olevan sisäinen usb-lisälaite :) Samat ohjelmat ja ajurit käyvät MSI:n usb-palikkaan. http://www.msi.com.tw/program/products/per/per/pro_per_detail.php?UID=326&MODEL=MS-6967 Tuossa molempien laitteiden tiedot, koneessani on tuo Tranceiving Module ja Key on usb-väylään, toiminnaltaan identtiset.

  USB-palikka maksaa vaikkapa verkkokaupassa 38 euroa.

  Ja tuo MSI:n tuotetiedoissa boldattu lan access on se mikä kiinnostaa, saako sitä mitenkään ympättyä tähän Nokian DTL1/4 -korttiin? :)
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jaa luulin että vahingossa että käytit BT korttia kamerassa, sori. PCMCIA cf adapteri muistikortissa on kylläkin ihan näppärä.
   
 6. TeaCup

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/2/03
  Viestit:
  195
  Tykkäykset:
  0
 7. KLF Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/8/02
  Viestit:
  275
  Tykkäykset:
  1
  Nyt toimii :)

  Langattomasti netissä BT:n avulla. Käytössä edellämainitut integroitu MSI BT pöytäkoneessa (WinXP) ja Nokian DTL-1 pc-kortti kannettavassa (WinME).

  Eikä tämä loppujenlopuksi ollut edes paha temppu, kun eilen illalla sain sen ahaa-elämyksen niin alle tunnin säätämisellä tänään selvisin.

  Nopeudesta ei nyt tietoakaan ja ne huutonetistä ostamani Wlan-kortitkin tulee parin päivän sisällä... :p
   

Jaa tämä viestiketju