Pari kysymystä 3650:stä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja kmx_3650, 13/4/03.

 1. kmx_3650

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/4/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Miksiköhän en minkään palvelimen pop3/imap4-sähköpostilla saa yhtään viestiä puhelimeeni. lähetys onnistuu, mutta vastaanotto ei. Asetukset ovat kyllä/pitäisi ainakin olla oikein. Olen yrittänyt kahden eri palvelimen maileilla.
  Toinen kysymys on, että miksi en voi yhdistää konettani netiin 3650:llä ilman puhelinta. Ir-portti tunnistaa kännyn kun ir laitetaan päälle, mutta m-router ei tunnista sitä kun yhteyksistä valitaan se "modeemi"->"muodosta yhteys-infrapuna". Kun kännyn yhdistää tietokoneeseen pelkällä "infrapuna"-valinnalla, m-routerkin tunnistaa sen ja ir toimii, mutta yhdistäminen verkkoon ei onnistu. Kun yrittää yhdistää ilman että m-router tunnistaa puhelimen, tulee, että "modeemi ei vastaa". Kaikki ohjelmat ovat asennettu ja puhelinverkkoyhteys, jossa 3650ir modeemina on myöskin luotu. En tiedä onko tällä mitään merkitystä, mutta connection manager antaa ilmoituksen "Irsocket error...jotain" kun valitsen sieltä puhelimeni, sen ollessa yhdistettynä ja painan "apply".

  Taisi olla aika vaikeaselkoisesti esitetty toi asiani, mutta toivottavasti ymmärrätte =) Jos tarviitte lisätietoa, kysykää! Ja ehdotuksia syyksi saa esittää vaikkei varmuutta olisikaan. Kiitos!
   

Jaa tämä viestiketju