Mobiili.fi Parempaa suorituskykyä peleille – Galaxy Note7 yksi ensimmäisiä Vulkan-yhteensopivia puhelimia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Vulkan on viime vuonna esitelty ja tämän vuoden alussa julkaistu uusi ohjelmointirajapinta, jonka on pitkällä tähtäimellä tarkoitus kokonaan korvata vanhempi OpenGL-rajapinta. Uuden, matalan tason rajapinnan ansiosta voidaan peleiltä odottaa parempaa suorituskykyä, mikä tarkoittaa näyttävämpiä grafiikoita ja tasaisempaa ruudunpäivitystä.

  Samsungin juuri esittelemä Galaxy Note7 on yksi ensimmäisiä älypuhelimia, joka sisältää tuen Vulkanille. Itse asiassa Note7 sekä Samsungin aiemmin julkaisemat Galaxy S7 ja S7 edge ovat tällä hetkellä ainoat älypuhelimet, jotka Vulkan-rajapintaa tukevat. Samsung on myös testannut mahdollisuuksia puhelimen virrankulutuksen pienentämiseen Vulkan-pohjaisella versiolla sen omasta TouchWiz-käyttöliittymästä.

  Uusi rajapinta on tulossa laajemmin älypuhelinkäyttöön ensi syksystä alkaen, kun tuleva Android 7.0 Nougat tuo Androidiin nativiituen Vulkanille.

  Esitelläkseen Note7:n suorituskykyä pelikäytössä, Samsung tuo Yhdysvalloissa laitteen ostajille tarjolle jopa 400 dollarin (reilut 350 euroa) arvoisen pelipaketin maksutta. Pakettiin kuuluu niin pelejä, pelien sisäisiä ostoja kuin peleissä käytettävää valuuttaakin. Paketin peleistä neljä, Need for Speed No Limits, Hit, Vainglory sekä Olympus Rising, tukee uutta Vulkan-rajapintaa.

  Satojen eurojen arvoinen Game Pack -tarjous ei valitettavasti koske Note7-ostajia Euroopassa, mutta myös täällä on odotettavissa jonkinlaisia sovelluslahjoja uuden puhelimen ostajalle. Tätä kirjoitettaessa ei Samsungilta vielä osattu tarkalleen sanoa, mitä täkäläinen sovellustarjonta tulee sisältämään. Vaikkei Game Pack -pakettia Euroopassa tarjolle tulekaan, saavat Note7:n ennakkotilaajat täällä kaupan päälle uudistuneet Gear VR -virtuaalilasit.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju