Paras Pushmail kännykkään?

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Anniina, 10/6/07.

 1. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Olen joitain Pushmail-palveluja kokeillut lähinnä duunin toimesta, niissä kaikissa on ollut käyttöönoton kanssa "säätöjä" enemmän tai vähemmän, nyt pitäisi ihmetellä noksulaisessa tuota Mail for Exchange systeemiä, onko kellään siitä käyttökokemuksia? Hyviä tai huonoja puolia?
   
 2. MacAllu

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/6/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Itsekin hieman noita pushmail juttuja kokeilleena niin kyllä ne tuntuvat aika lailla samat "temput" tekevän, noin niin kuin käyttäjän näkökulmasta. Eroja on enempi sitten tosiaan siinä käyttöönotossa, miten helppoa/vaikeaa se on, moni systeemi tarvii erillisten pushmail-palvelinten asennusta jne. Jos sulla firmassa on kerta Exchange palvelin olemassa, niin kyllähän tuo Activesynciin perustuva Mail for Exchange on helppo ja nopea tapa saada meilit sun muut kulkemaan kännykän ja palvelimen välillä. Mulla ainakin toiminut nokialaisissa moitteettomasti.
   
 3. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Meidän emoyhtiössä on exchange, jolla kokeiltu esim Nokian omaa pushmailia, joka on kuulemma nyt lopetettu? Meillä taas tytäryhtiössä (alle 10 henkilöä) e ole omaa meilipalvelinta. Eli pitää ilmeisesti palveluna koittaa hankkia, täytyypä googlettaa mitä sellaisia löytyy...
   
 4. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  Eikös mikä vain IMAP IDLEn tarjoava palvelin riitä jos puhelimet on riittävän fiksuja? Exchange ei varmaankaan tue sitä, kun ei ole MS:n oma viritys.
   
 5. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Tuo imap idle ei meidän käyttöön ilmeisesti riitä, tarvitsemme meilien lisäksi ehdottomasti reaaliaikaisen kalenterisynkronoinnin ja mielellään vielä ryhmäkalenteriominaisuudet, jotta saisimme tien päällä sovittua porukan kanssa tapaamiset vähän helpommin :)
   
 6. Anniina

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/07
  Viestit:
  70
  Tykkäykset:
  0
  Pikaisella Google-haulla löytyi heti muutama kotimainen palveluntarjoaja, joilta saa siis exchangen palveluna ja pushmailit päälle:
  Javerdel
  Taitolaituri
  Nebula

  Onko kellään parempaa tietoa em. palveluista? Lähinnä kinnostaa onko nuissa kaikissa myös ryhmäkalenteri ja miten toimiva?
   
 7. Kotkis Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/02
  Viestit:
  11124
  Tykkäykset:
  18
  Puhelinmalli:
  IPhone 5S
  Parempaakaan ketjua tähän löytänyt... mutta täytyypä sanoa, että olen erittäin positiivisesti yllättynyt Vodafonen Pushmailistä, jonka juuri sain työkännykkääni asennettua! Toimii kuin ajatus, eikä puhelimessa asennuksen jälkeen näy käytännössä millään tavalla, että siihen on asennettu erillinen ohjelma (se ei näyttäisi olevan edes taustalla käynnissäkään). Työsähköpostit ja -mikä parasta- kalenterimerkkinnätkin synkronoituvat automaagisesti, ilman mitään käyttäjän toimenpiteitä Outlookin kanssa. Kuten myös kontaktitiedot. Olen hämmentynyt, kuinka saumattomasti tällainen voi toimia. Oma käyttöni suhteellisen pientä, mutta tuntuu heti helpottavan tiettyjä asioita. Saatika sitten jollekin hevijuuserille...
  Mutta pisteet Vodafonelle/Elisalle hyvästä sovelluksesta - hauskaa muuten, että työnantajan valitsema verkko-operaattori on kilpailija Sonera ;) No hyvin tuntuu toimivan silti.
   
 8. HemppaP Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/7/04
  Viestit:
  453
  Tykkäykset:
  10
 9. BUK Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/07
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  E-series
  Kyllä Nokia MFE on parempi ja halvempi eli ilmainen. Vaatimuksena toki, että teillä on Microsoft Exchange.
   
 10. Mokia6120

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/08
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Imap idle

  Jotkut sanoo että IMAP idle toimii pushmailina. Mutta se on kyllä melkoinen irvikuva. Vaatii jatkuvan yhteyden jne, syö akkua reilusti jne.

  Kunnon pushmaililla akku ei kulu yhtään sen enempää oli pushmail käytössä tai ei. Koska signalointi on hoidettu oikein ja paljon järkevämmin kuin imap idlellä.
   
 11. kieppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/12/08
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Olisi mukava kuulla kokemuksia Louhen tai Planeetan tarjoamista push-maileista. Onko kukaan kokeillut?
   
 12. tripatti Vieras

  0   0   0

  Louhen muista palveluista on hyvää sanottavaa, meilistä ei ole kokemusta, koska exchange pyörii firman omalla serverillä.

  Suosittelen System SEVENiä varauksetta. Innoikkaimmat pääsevät virittämään järjestelmän käyttöön ilmaiseksi osallistumalla beta-ohjelmaan.

  Järjestelmä tunnettu aiemmin Seven AOM:na tai Smartner Dualitynä. Ainakin Sonera jälleenmyy sovellusta nimellä Mobile Office Mail. Myös iMobile.fi ja Smartphonesolutions.fi jälleenmyy k.o. sovellusta.
   
 13. kieppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/12/08
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kiitoksia, laitoin kokeiluun! Aina oppii jotain uutta :)

  EDIT: Se on nyt tuossa pyörinyt muutaman tunnin ja vaikuttaa oikeinkin toimivalta. Suositella ei kai vielä uskalla, mutta hyvältä näyttää.
   
 14. tripatti Vieras

  0   0   0

  Jeps, Seven on aikuisten oikeasti tosi toimiva. Ja tämä beta-versio jo kohtalaisen vakaa. Tälle päivälle oli scheduloitu serveripään huoltotöitä ja pian pitäisi tulla E-sarjalaisia koskettava client-päivitys ja sitten kaikki toimii taas normaalisti.
   

Jaa tämä viestiketju