Paras puhelin netin selailuun tällä hetkellä?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Username2, 15/7/09.

 1. Username2

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/09
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Moi, toivoisin suosituksia kun tarvitsen netin selailuun parhaan mahdollisen puhelimen.

  Muita kriteerejä ei ole kuin tuo hyvät nettiominaisuudet, pitää olla kuitenkin myös puhelin joita käsittääkseni jostain syystä noissa noksun netti tableteissa ei ole.

  Eli varmaan sitten mahdollisimman iso näyttö ja vakaa ja hyvä käytettävyys ynnä muuta.

  Nyt käytössä on 5800 musiikki ja sillä käyttää nettiä mielummin kuin turpaansa ottaa mutta ei juuri sen parempi. Eli pitää olla selvästi tuota parempi.

  Kiinnostaisi tietää esimekriksi: 1) kuinka paljon parempi N97 on kuin 5800? 2) Onko joku käyttänyt sekä N97 että Applen puhelimia, onko selvää eroa netin selailussa? Molemmissa lienee 3.5 tuuman näyttö. 3) onko ylipäänsä jotain puhelinta jolla mielellään selaa nettiä.

  Kiitos etukäteen.
   
 2. iLight

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/09
  Viestit:
  33
  Tykkäykset:
  0
  En ole vielä kunnolla testannut N97, mutta työkaveri kun justiinsa osti sen niin voin tänään sitä yrittää verrata iphone 3gs ään nettiselailussa.

  Muuten voin sanoa iphone :sta, että tässä on hemmetin mukava netin selailu. Ehdottomasti paras mitä olen kokeillut tähän mennessä (N97 en ole kokeillut nettiselaamista ollenkaan vielä). Kopioi ja liitä onnistuu todella mukavasti, ja muutenkin kaikki kirjoittelu toimii näppärästi. Nyt kun on alkanut oppia kaikkia hienouksia.

  Mutta palaan tähän myöhemmin kun olen päässyt kokeilemaan N97 vähän enemmän.
   
 3. seiska Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/7/06
  Viestit:
  140
  Tykkäykset:
  0
  Ehdottomasti iPhone! Itsellä oli iPhone 3G noin vuoden verran käytössä ja sillä tuli selailtua netti runsaasti. Todella helppo ja mukava käyttää. Sivuja saa helposti selailtua ja zoomaus myös loistava.

  Nykyään omistan N97, joka kyllä jää selvästi huonommaksi minun mielestäni. Sivujen selailu välillä tökkivää ja latauksen aikana ei puhettakaan että selailisit sivua alemmas. Tökkii tai sitten ei toimi ollenkaan. Myös näytön reagointi kosketukseen paljon huonompi. Virhepainallusten määrä ainankin tuplaantunut verrattuna iPhoneen, jolla ei niitä kyllä tullut oikeastaan ollenkaan.

  Eli näillä perusteilla ainoaksi vaihtoehdoksi sanoisin iPhone, kun nettiselailu on pääprioriteetti. Kohta puolin tulee myyntiin uusi versiokin niin ei kauaa joutuisi odottamaan enään.
   
 4. Preestley

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/1/08
  Viestit:
  262
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Omnia 7 Saunalahti
  Omnialla on kyllä mukava seikkailla netissä, kun on noita selaimiakin mistä valita, näyttö on sopivan iso ja lataa sivut pääosin nopeasti. Skyfirellä toistuu juutuupit ja muut videot ongelmitta. Ja onhan se muutenkin hyvä puhelin käyttöaikojensa puolesta. 97 on saanu useessa paikassa huonoja arvosteluja epätarkasta näytön reagoinnista ja nettiselaimen tahmeudesta.

  Ymmärsin että skyfire on saatavana s60 koneisiinkin suht toimivana nykyään.
   
 5. kaBu

  kaBu Truu Apöl Faniboi

  Palaute - 100%
  44   0   0

  Liittynyt:
  21/7/09
  Viestit:
  6198
  Tykkäykset:
  2815
  Puhelinmalli:
  iPhone X Silver
  Ei ainakaan mikään nokia:D
   
 6. captain

  captain

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  974
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3
  mm. Htc HD2, iphone, nokia n900. Älä ainakaan osta mitään symbianilla varustettua luuria. Noi 3 ainakin on sellasia, että ottaa mieluummin joskus turpaan, jos toisena vaihtoehtona on käyttää symbian selainta. :)
   
 7. Gropa

  Gropa

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/11/09
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  0
  Ei ole kokemuksia tuosta HTC:stä tai iPhonesta mutta Nokian N900:ssa ainakin on tuo www-sivustojen selaus lähes pöytäkoneen tasolla mitä nyt tässä tämän viikon on laitetta käyttänyt. Pyörittelee raskaitakin sivustoja oikein mukavasti. Miinukseksi heitän akunkeston.
   
 8. Algebrato

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/09
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Allekirjoitan "Gropan" kanssa, mutta vetäisin jopa N900 edelle Motorola Milestonen. Nettiselailu mielestäni iPhonen tasoista, joskin real-QWERTY tuo enemmän konetuntumaa. En Nokiaa suosittele sen näppäimistön takia, lisäksi Maemo ei VIELÄ tue pystykäyttöä.
   
 9. Juniper Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  28/7/07
  Viestit:
  713
  Tykkäykset:
  2
  HTC HD2 on tämänhetken paras kapula nettiselailuun, tosin milestonekin voi olla hyvä mutta 2.0lla ei taida rendata edes iPhonen vauhtia ruutua (perustuu pre-releasemallin videoon youtubessa, voi olla parempi tuotantokapuloissa, korjatkaa jos aihetta). iPhone nyt tosin ei ole mikään mttari enää, HD2 rendaa sivut nopsemmin, ruutu liikkuu jouheammin ja tuplapikselimäärällä pystyy näkemään jo koko sivun ilman vierityksiä.

  EDIT: voisivat vähän nuo iPhonettajatkin tutustua muihin kapuloihin. iPhone oli hyvä aikanaan mutta nykymalli on jo postimerkkikokoisen reson puolesta auttamatta vanhaa tekniikkaa. Siis hienoja juttujahan siinä on, ei siinä mitään mutta viime kesän tekniikalla ei vaan pärjää tämän joulun kapuloille.

  EDIT2: niin no onahn WM6.5 kin aika fossiili, mutta se makaa kivasti piilossa joten siitä ei ole harmia normikäytössä. Snapdragon on vaan niin kova juttu ettei sen nopeutta käsitä jos ei ole päässyt kokeilemaan.
   
 10. CJP

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/09
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Lumia-mallisto
  N900 ehdottomasti.

  Siinä toimii YouTube selaimen ikkunassa, eli ei erillisiä ohjelmia videoiden katselemiseksi. Selain on niin lähellä tietokoneen selainta, että siinä toimii jopa Facebook chat selainikkunassa.

  Ja tällä tabletilla voi myös soitella. :)
   
 11. atrium

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/02
  Viestit:
  137
  Tykkäykset:
  0
  Mites tuo Samsun Omnia Pro - ei ole vaan kukaan vissiin päässyt vielä kokeilemaan eikä taida Milestoneakaan saada vielä Suomesta vai saako? Minäkin pähkäilen N900, HTC Pro, HTC HD2, Milestone ja mainittu Omnia Pro tai Omnia II?? N900 vierastan vähän, kun se tuntuu niin keskeneräiseltä? Kommentteja?
   
 12. Juniper Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  28/7/07
  Viestit:
  713
  Tykkäykset:
  2
  Myös HD2 näyttää facebookin täydellisenä, chatti toimii kuten myös alapalkin pikathumbitkin. Fabon pokerisovellusta se ei sentään suostu selaimessa aukomaan...
   
 13. blc

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  4/12/09
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Acer Liquid
   
 14. Macpilot

  Macpilot

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/3/08
  Viestit:
  154
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  SE Xperia Mini & iPhone + some even older shit
  Kommentti ilman perusteita on yleensä täysin arvoton...
   
 15. jk

  jk Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  19   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1436
  Tykkäykset:
  104
  Puhelinmalli:
  Useita erillaisia
  HD2 ja N900 on varmaan super ultra cool. Mutta, HD2, puhelut ei tule läpi, mms viestit ei kulje jne.... N900 vain vaakakäytttö. Onhan ne toki uusia ja "seksikkäitä" tykkejä, mutta ei niiden käyttökokemus niin kummoinen ole. Mikäli hakee hyvää netti, email ja naamakirja laitetta, kyllä iPhone 3G S on edelleen ykkönen, vaikkakin on jo vanha julkaisu.

  Se että laite on uusi ja tehokas ei tee siitä vielä hyvää. Tärkeintä on käyttökokemus ja sen helppous :)
   
 16. Juniper Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  28/7/07
  Viestit:
  713
  Tykkäykset:
  2
  Ei pidä paikkansa. Uuusimmalla softalla kaikki pelittää 100%sti. Mainitsemasi kommentit liittyvät eka erään ja 1.43 softaversioon. Nykyisellään HD2sta ei löydy juuri mitään järkevästi eriteltyä vikaa, ellei nyt windowssin perusvinkeitä aleta haukkumaan.

  iPhone on hieno luuri, mutta jo reson onnettomuus tekee siitä vanhan ja vähän vajaan nettikäyttöön. Muuten kiva kaikkine herkkuinensa. Toki.

  EDIT: tietty on eri asia mikä on "paras". Itse olen kuitenkin huomannut että netin käyttö on taas noussut "uudelle tasolle" iphonien ja heron jälkeen, ihan reson, sivujen rendausnopeuden ja pinta-alan takia. Päivänselvää lienee kaikille että jatkossa kaikki alle 480x800 resot poistuvat markkinoilta vuoden kuluessa. Niiden asema on vähän sama kuin 32" töllöillä nykyolohuoneissa. Ihan kivasti ne toimivat, mutta ei niitä kukaan osta ykkösruuduksi. Kyllähän seuraava iPhonekin on vähintään tuon 480x800 resoinen.
   
 17. atrium

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/02
  Viestit:
  137
  Tykkäykset:
  0
  Mites noi HTC qwerty-varustetut, mitä niitä onkaan Pro2? Onko Samsuun jotain ennakkoasenteita, OmniaPro vaikuttaa paperilla hyvältä, markkinoille tulo vaan viivästyy ja viivästyy??
   

Jaa tämä viestiketju