1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Paras paikka tilata "0nni"?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja bestis, 11/12/04.

 1. bestis

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  Nii, voisiko joku neuvoa mistä sais eniten kylkiäisiä ko. liittymään?

  [​IMG]

  Tiedän että Sonitilta saa cd soittimen netin kautta tilattuna, mediapuhelimista joitakin kylkiäisiä kun on 110 euroa kertynyt onko olemassa muita tarjouksia?
   
 2. Rasbelin

  Rasbelin

  Liittynyt:
  17/8/03
  Viestit:
  495
  Tykkäykset:
  20
  Jos kertoisin, menettäisin uuden lypsykohteeni. :> Sanotaan kuitenkin niin paljon, että jotkut DNA+-liikkeet ovat antaneet kylkiäisinä S-lahjakortteja (20 tai 50€) esim. Turussa ja Tampereella. Tosin Helsingistä et löydä tuollaista tarjousta.
   
 3. arivi Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  bestis voisi käydä vilkaisemassa foorumin sääntöjä. Käytä kuvien sijaan mieluummin linkkejä. Varsinkin jos ne ovat täysin turhia, niinkuin useissa viesteissäsi on lähinnä mainoksia.
   
 4. bestis

  Liittynyt:
  18/10/03
  Viestit:
  145
  Tykkäykset:
  0
  Ok, yritän linkitä enemmän.

  Säännöt:
  Well, jos 2,4 kb kuvani on Ariville jo liian iso nii vosin antaa hänelle neuvon poistaa hänen oman avatarin joka on just 2,4 kb nii sivut latautuvat nopeammin kuin koskaan, kone hurisee ja kaikki ovat onnelliset! Wow!
   
 5. SYS 49152 Vieras

  Vaikka tämä ei liity aiheeseen mitenkään on pakko todeta että aina löytyy niitä jotka jaksavat valittaa mitä pienimmistäkin asioista. Sääntöjä tulee toki noudattaa mutta jos meno menee niuhottamiseks niin ei voi kuin ihmetellä. Samaan hengenvetoon täytyy todeta että on täällä paljon isompiakin kuvia levitelty eikä tuo dna-logo nyt mitenkään hidasta tän sivun aukeamista. Mut kuten sanottu, valittajia löytyy. Milloin valitetaan väärästä lainauksesta, linkityksestä, uuden ketjun avaamisesta tms.
   
 6. LeaH

  Liittynyt:
  29/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Ei ilmeisesti ole mitään mullistavia uutuuksia tullut tällä rintamalla? Kaveri on vaihtamassa kolmea liittymää pois ACN:ltä, mutta ei osaa päättää näiden 69-tasahintaisten kesken ennen kuin löytyy jokin ratkaiseva tekijä kuten kylkiäinen.. Verkolla ei kuulemma ole mitään väliä ja soitot menee sinne sun tänne joten TF:n kaverisoitollakaan ei säästäisi mitään.
   
 7. BuZu Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  1509
  Tykkäykset:
  0
  Yksi hyvä valintaperuste tasatilanteessa on ilmainen aspa. 69-operaattoreista sellainen on DNA:lla, Kolumbuksella ja Saunalahdella.
  (DNA:lla ilmainen soitettaessa mistä tahansa DNA-liittymästä, Kolumbuksella mistä tahansa Kolumbuksen/Elisan liittymästä, Saunalahdella Saunalahden liittymistä)
   
 8. LeaH

  Liittynyt:
  29/8/03
  Viestit:
  95
  Tykkäykset:
  0
  Juu aspa on jollain asteella huomioitu. Yhdessä välissä valinta oli ehdottomasti Onni ja sitten se oli Ykkönen. Kolumbusta ei taida edes harkita ja samaa sanoisin TeleFinlandista juuri tuon aspan (aukiolon ja maksullisuuden) takia.
   

Jaa tämä viestiketju