Paras HTC:n puhelin?

Keskustelu osiossa 'HTC', aloittaja Audrey, 29/6/11.

 1. Audrey

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/11
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  -
  Olen ostamassa HTC:n puhelinta, mutta en oikein osaa valita, kun kaikki ovat niin hyviä. Mikä olisi moderni ja kestävä ratkaisu ? Suomenkielinen käyttöjärjestelmä olisi plussaa.
   
 2. kenzy

  kenzy Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/6/07
  Viestit:
  367
  Tykkäykset:
  48
  Paras HTC:n puhelin on se, joka vastaa parhaiten tarpeitasi puhelimelta. Desire Z on ainoa fyysisen näppäimistön omaava, kun taas puhtaista kosketusnäyttöpuhelimista valitsisin itse Desire S:n. Heinäkuussa on ilmeisesti tulossa Evo 3D, joka on kanssa kokolailla mahtavanoloinen luuri jne. Päätät ominaisuudet, mistä haluat maksaa ja katselet, mikä luuri ne täyttää.
   
 3. HateBreeder Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/1/09
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 8
  Myös G1/Dream on HTC:n malli, vaikka rauta onkin lievästi sanottuna vanhaa. Desire Z kyllä paras fyysisen qwertyn omaava..

  Desire S ei omasta mielestä järkevä hintaeron ja ominaisuuksien takia vrt Desire classic.

  Evo 3D tulee olemaan parempi kuin Sensation mikäli eivät mokaa jotain. Pieksee jopa Galaxy SII:n luultavasti.

  Kestävyyttä aloittelija kaipaisi..no kosketusnäytöt nyt eivät ole aivan iskunkestäviä kuitenkaan, mutta kestävät toki takuuajan, ja yleensä viel pidemmällekkin.

  Desire HD:kaan ei ole huono ja hinta huomattavasti halvempi kuin näillä uutukaisilla. Myös näyttö aika hyvänkokoinen.

  Kannattaa käydä jossain liikkessä vähän räpläämässä kaikkia mahdollisia mainittuja ja ottaa huomioon kokemus. Muista, että liikkeissä olevat laitteet ovat valitettavan usein lagisia ja monen asiakkaan räpläämiä, joten käsitys saattaa hieman vääristyä. Ja jos on vähänkään halua löytyy, niin CustomROMit lisäävät käyttömukavuutta huomattavasti, mikäli haluaa kokeilla(säätöhommia kannattaa kysellä kun laite kourassa:) ).

  Toivottavasti oli edes vähän apua..

  Edit: Niin ja lue noita käyttökokemus-ketjuja, joissa saa aika hyvin lisää tietoa.
   
 4. Sulttaani

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  455
  Tykkäykset:
  3


  Eikö tuossa evo 3d:ssä erona Sensationiin ole pääasiassa enemmän rammia, isompi akku ja paremmat kuvaus ominaisuudet? Olisi mielenkiintoista tietää mitenkä noi akut sopivat toisiinsa. Esim. evo 3d:n iso akku Sensationiin..
   
 5. HateBreeder Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/1/09
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 8
  Niin RAM:ia se 1 GB eli sama, joka sgsII:sta löytyy. Kamera taitaa olla huonompi jos tuohon GSMarenaan luottaminen. Prosessori ei ole sama vaikka kellotaajuus sama, mitä lie tärkeimmät erot..

  Ehkäpä tuon Evo 3D:n odotus loppujen lopuksi turhaa, koska erot eivät ole rahan arvoista, vaikka Sensationin "death grippiä" tuskin on. Nykyisistä malleista tekisin siis päätöksen jos et halua kuluttaa n. +100€ enemmän. Ja käänny mieluiten käytettyjen puhelinten pariin, mikäli "korkattu" pakkaus ei haittaa ja jos rahaa ei ole törsättäväksi..
   
 6. Sulttaani

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/9/06
  Viestit:
  455
  Tykkäykset:
  3

  Itselläni on sensation. Tuli vain mieleen tuliko virhe ostos. Niin siis sensationissa ja evo 3d:ssä ei ole sama prossu?
   
 7. HateBreeder Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  21/1/09
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor 8
  Tarkemmin tutkittuna noiden eri piirien ero kait lähinnä 4G-tuki tjsp, joten et tehnyt minkäänlaista virhettä. Äkkiäkös sen kauppaa pois jos ei miellytä, vaikken näe tapauksessasi vaihdolle mitään syytä.
   
 8. Mash1 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/2/11
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  133
  Puhelinmalli:
  Nexus 6P
  EVO 3D:llä ja Sensationilla ei Euroopassa tuskin prossuissa eroa, koska en usko HTC:n tuovan Eurooppaan tuota LTE piiriä omaavaa prossua. Eli epäilen vahvasti, että tuohon EVO 3D:hen tullaan eurooppaan laittamaan sama prossu kuin Sensationiin.

  Suurimmat erot:
  Sensation: parempi kamera 2D kuvaukseen, alumiini"kuori", hiukan pienempi akku
  Evo 3D: Enenemmän RAMia, 3D kuvaus, hiukan suurempi akku johtuen 3D ominaisuuksista

  Tuo 3D ei kai oikeasti ole niin hieno kuin miltä kuullostaa mitä jenkkien kommentteja olen lueskellut kun he tämän 3D:n ovat jo saaneet. Tulevat olemaan Suomessa melkein sama puhelin mutta toisessa on 3D ja on paksumpi eikä alumiinikoteloinen.

  Jokainen joka on ostanut Sensationin niin kannattaa olla tyytyväinen ei se 3D:lle yhtään häviä paitsi omassa mielessä ;)
   
 9. the-Rane

  the-Rane

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/4/08
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 5
  Piti käydä lukemassa Sensationin ja Evo 3D vertailuja teknisten ominaisuuksien suhteen. Eipä se Evo 3D tuo ainakaan minulle mitään sellaista, että pitäisi olla harmissaan viikon vanhasta Sensationin ostosta. Tällä mennään nyt seuraava vuosi, jos vaikka vuoden päästä olisi taas jotain kivaa uutta lelua kaupoissa.
   

Jaa tämä viestiketju