Paras GPS Racechronon kaveriksi

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja True, 21/1/09.

 1. True

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  96
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  Android.
  Tere!

  Tarkoitus olisi rakentaa harrastekilpuriin gps:ällä toimiva kierrosaikasysteemi. Puhelimena toimii 5800 XM mutta koska sen GPS on todella köyhä, ajattelimme seuraksi BT:llä kytkeytyvää ulkoista GPS:ää.
  Rupesinkin tutkimaan RaceChronon sivustoja (vaikuttaa parhaalta softalta tähän, suomiradat löytyy) ja siellä suositeltiin Qstarz BT-Q818 Extremeä. Kuitenkin Qstarzilta on tullut ties minkämoista versiota tuon jälkeenkin, ja kaikki halvemmatkin versiot tuntuvat olevan samalla piirillä ja samoilla ominaisuuksilla. MTK-piirillä nuo kaikki, uusimmat vaan MTK II. Onko tietoa kannattaako panostaa "merkkiin" vai ostaa joku nimetön MTK-piirillä varustettu?
  Ja mitä eroa noilla Qstarzin malleilla oikeasti on?
  Onko MTK-piiri se paras tälläiseen käyttöön? 5hz olisi kuitenkin hyvä ominaisuus kun radalla ajetaan. Akkukestävyys ei ole niin tärkeätä, eikä myöskään nopea satelliitin löytäminen. Ainoastaan tarkkuus ja suht edullinen hinta.

  Paljon kysymyksiä, vähän tietoutta :)

  Kiitos kaikille vastanneille jo etukäteen!
   
 2. _Sukka_

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/7/07
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  Itsellä myös GPS-vastaanotin hakusessa ja nettiä selatessa tuli vastaan tuollainen. Speksit näytti ihan hyviltä hintaan nähden. Lisäksi oli maininta "Suosittelemme vastaanotinta käytettäväksi RaceChrono ohjelmiston kanssa".
   

Jaa tämä viestiketju