Mobiili.fi Paranneltu Xiaomi Mi Max Prime -älypuhelin julkistettu – erikoisuutena 6,44 tuuman...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2081
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Xiaomi Mi Max Prime.


  Kiinalainen Xiaomi on julkistanut uuden Mi Max Prime -älypuhelimen, joka ei kuitenkaan ole yksikään Xiaomilta lähiaikoina odotettavista ja jo huhutuista lukuisista muista älypuhelinuutuuksista. Sen sijaan Mi Max Prime on nimensä mukaisesti aiemman Mi Maxin parannettu versio.

  Mi Max Prime eroaa aiemmasta suuremmilla muisteillaan sekä aina sisältämällään tehokkaammalla järjestelmäpiirillään. Järjestelmäpiiri on Mi Maxin kalliimpien versioiden tavoin Mi Max Primessa Snapdragon 650:n sijaan Snapdragon 652, mikä tarkoittaa nousua kuudesta ytimestä kahdeksaan, jotka koostuvat kahden sijaan neljästä suorituskykyisemmästä ja neljästä virtapihimmästä suoritinytimestä. Lisäksi Mi Max Primessa on kolmen sijaan neljä gigatavua tallennusmuistia ja sisäistä tallennusmuistia 32 gigatavun sijaan 128 gigatavua.

  Mi Max Prime sisältää myös muun muassa 6,44 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, 16 megapikselin taka- ja 5 megapikselin etukameran, muistikorttipaikan, IR-lähettimen kaukosäädinkäyttöön sekä Android 6.0.1 Marshmallow -käyttöjärjestelmäversion.

  Mi Max Primenkin erikoisuus on sen varsin suurikapasiteettinen akku: 4 850 milliampeerituntia. Akun kapasiteetti on 20-40 prosenttia suurempi kuin yleensä edes karkeasti tämän näyttökoon muissa älypuhelimissa. Silti Mi Max Prime on vain 7,5 millimetriä paksu.

  Xiaomi on tuonut Mi Max Primen jo tarjolle Intiassa osana paikallisia Diwali-juhlien tarjouksia. Puhelimen toimitukset alkavat ensi viikolla, 17. lokakuuta. Mi Max Primen hinta Intiassa on 19 999 rupiaa eli vajaat 270 euroa.

  Alkuperäinen Xiaomi Mi Max löytyy myös Xiaomin Suomen virallisesta verkkokaupasta 3 gigatavun RAM- ja 32 gigatavun tallennusmuistilla varustettuna. Mi Maxin Prime-versiota ei kuitenkaan toistaiseksi tänne vielä ole tilattavissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju