Papyrus vai aquacalendar

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja vekkuli, 12/11/06.

 1. vekkuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Moro! Elikkäs kumpi kannattaisi investoida aquacalendar vai papyrus/joku muu? Molemmat ohjelmat ovat ymmärtääkseni samantyylisiä PIM softia?! Onko noissa jotain oleellista eroa toisiinsa nähden? Luurina on E61
   
 2. jjni

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/11/06
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Olen muutaman päivän aikana käynyt läpi erilaisia S60 hyötyohjelmia. Ainoa, jota voin hyvällä omatunnolla suositella, on Advanced Call Manager. Tosi hyvä ohjelmisto, jolla voi hallita saapuvien soittojen käsittelyä. Totesin viiden minuutin testin jälkeen, että ohjelma tuottaa minulle merkittävää hyötyä päivittäisesssä käytössä - hinta n. 20 egeä on ohjelman tuottamaan hyötyyn nähden pieni.

  Papyrus ja Aquacalendar olivat mielestäni sekavia ja tyrmäsin ajatuksen niiden käyttämisestä jo noin 10 minuutin testin jälkeen.
   
 3. E60xit

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/10/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  ...tosin sekä aqua että papyrus hakkaavat ACM:n mennen tullen -ainakin kalenterina :D

  itselläni on aqua, duunikaverilla on papyrus. Käsittääkseni molemmat ovat melko samanlaisia ohjelmia -molemmat pelittävät lähinnä outlookin tms. ehdoilla. Itse tykkään enemmän aquan värimaailmasta, mutta toisaalta kaveri valkkasi papyruksen juuri samaan syyhyn vedoten.

  Papyrus kuuluu olevan vielä hiukan buginen mutta sitä päivitetään edelleen ja sen asiakastuki on kuulemma erinomainen. Aquasta en ole löytänyt sen kummempia bugeja -en ole niitä kyllä etsinytkään.

  Molemmat kuitenkin pyyhkivät lattiat ja vessat nokian ratkaisulla. Luurissa oleva kalenteri ei ole mistään kotoisin -varsinkaan E-malleissa joiden pitäisä hypetyksen mukaan olla jotain businessluureja.

  Ohjelmasta maksaneena tietysti kehuisin Aquaa enemmän, vaikka Papyruksen miehet tulevat oletettavasti kertomaan miten paljon parempi se on.
   
 4. vekkuli Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  16/8/02
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  0
  Kokeilin tossa molempia ja en kyllä osaa sanoa, että kumpaa alkaisi käyttää pitkässä juoksussa. Eniten pidin list(papyrus) ja perioid(AC) -näkymistä, mutta ongelma on se, että AC ei näytä tehtäviä perioid näkymässä ja papyrus näyttää, mutta papyrus näyttää tapaamiset huomommin. esim vaikka tapaaminen 10-12, neukkarissa AC näyttää

  10-12 Tapaaminen (neukkari)

  Papyrus näyttää:

  Tapaaminen
  10-12

  Papyrus ei näytä paikkaa, ja muutenkin laittaa tekstit kahdelle riville, joten pystytilaa menee hirvitttävästi ja koko list näkymään ei välttämättä mahdu kuin yksi päivä. Samoilla merkinnöillä AC:ssä näkyy miltei koko viikko (kaikissa päivissä ei ole merkintöjä) AC:n perioid näkymään kun saisi tehtävät näkymään, niin se olisi huippu juttu!
   

Jaa tämä viestiketju