Panu Lehdelle kysymyksiä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja SYS 49152, 18/9/04.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. SYS 49152 Vieras

  0   0   0

  Ei liity varsinaisesti matkapuhelimiin, ehkä sivuten niitä palveluiden osalta mutta olisi sellaisia kysymyksiä jotka koskevat nettipalveluita..toivon että moderaattorit sallii tämän tälle alueelle.

  Eli kun Saunalahti luopui Jippiistä niin mikä osa siitä myytiin pois? Myytiinkö ainoastaan mobiilipalvelu-osasto? Kysymys kiinnostaa siksi että koska esim. Saunalahden maksullisten nettiliittymien sähköpostien webmailiin kirjaudutaan Jippii-portaalin kautta sekä myös ilmaiset postit ovat Jippii-nimellä niin kenen hoidossa ne ovat ja miten jatkossa noiden webmaileihin kirjautuminen, hoidetaanko jatkossakin Jippiin kautta vai laittaako Saunalahti oman sivuston webmailille?

  Toinen kysymys koskee NIC Netti-liittymien, niiden avausmaksullisten, kohtaloa. Kohtahan on vuoden 2004 loppu. Tapahtuuko noille liittymille yhtikäs mitään eli jatkuuko kuten tähänkin asti?
   
 2. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Mikäs vika aiemmassa ketjussa on?

  Vaikka asia hieman eri aihetta käsitteleekin, niin se sopii jo perustettuun ketjuun. Mikään ei myöskään estä käyttämästä yksityisviestejä. Mielestäni ihan turha kuvitella, että foorumia voisi käyttää operaattoreiden edustajien haastamiseen julkista keskustelua varten (joka kuitenkin käsittelee vain kirjoittajan omia intressejä).
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju