Pankki ennustaa Applelta outoa ratkaisua uuden huippu-iPhonen kuulokkeiden kanssa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104
J.P. Morganin analyytikot ovat julkaisseet uusimman raporttinsa, joka sekoittaa jälleen iPhone-huhusoppaa. Raportista kertoo 9to5Mac. Erityisesti ennustus tulevan iPhone-huippumallin mukana tulevista kuulokkeista kuulostaa erikoiselta.

Pääosin J.P. Morgan on samoilla linjoilla yleisestä näkemyksestä tulevista iPhone-uutuuksista: tulossa on nykymallien maltillisesti uudistuvien suorien seuraajien iPhone 7s:n ja iPhone 7s Plussan lisäksi uusi huippu-iPhone, jossa on OLED-näyttö, lasia ja ruostumatonta terästä yhdistävä rakenne, kaksoiskamera ja molemmissa kameroissa optinen kuvanvakain, uusia 3D-tunnistusantureita, parannettu vedenkestävyys sekä suuremman kapasiteetin akku.Uuden huippu-iPhonen näytön J.P. Morgan ennustaa raportissa kuitenkin yltävän pidemmille sivureunoille asti ja jättävän enemmän tilaa lyhyemmille ylä- ja alareunoille. Muiden iPhone-paljastusten perusteella näyttöä kiertäisi kuitenkin jatkossa yhtä leveä reunus sen jokaisella sivulla.J.P. Morganilla odotetaan myös Applen sisällyttävän täysin langattomat, erikseen nyt 179 euroa maksavat AirPods-kuulokkeet osaksi uuden huippu-iPhonen myyntipakkausta. Tämä kuulostaa perin epätodennäköiseltä, sillä syytä liittää mukaan huomattavasti kalliimmat kuulokkeet jo muutenkin kalliimmaksi valmistusarvoltaan tulevan puhelimen mukaan on vaikea käsittää.


Applen AirPodsit ja niiden latauskotelo.


J.P. Morganin arvion mukaan uusi huippu-iPhone tulee 75-80 dollaria kalliimmaksi valmistaa Applelle kuin nykymallit. Uuden iPhone 8:n, iPhone X:n, iPhone Editionin tai mitä tahansa uusi huippumalli saakaan nimeksi rinnalla iPhone 7s ja iPhone 7s Plus ovat uudistumassa lähinnä tehokkaammalla järjestelmäpiirillä sekä näillä näkymin myös lasisen taustan alumiinirunkoon yhdistävällä, muodoltaan kuitenkin samana pysyvällä rakenteella. Lasisen taustan myötä langattoman latauksen tuominen myös uusiin iPhone 7s -puhelimiin muuttuu helpommaksi.

Applen odotetaan julkistavan uudet iPhonet tavanomaiseen tapaan syyskuun tienoilla, mutta uusi huippu-iPhone ehtii myyntiin raportoidusti vasta kuukautta paria tavallista myöhemmin. J.P. Morganin analyytikot ovat aiemmin povanneet Applen aikovan ennakkoesitellä uutta iPhonea jo 5. kesäkuuta WWDC-kehittäjäkonferenssissaan, mutta myös tämä kuulostaa yhtä erikoiselta sekä epätodennäköiseltä kuin AirPods-kuulokkeiden liittäminen mukaan puhelimen myyntipakkaukseen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom