Palm Tungsten E, Nokia 6610 ja Sonera (saunalahti) GPRS

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Teuski, 25/3/04.

 1. Teuski

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/2/04
  Viestit:
  81
  Tykkäykset:
  0
  Selailin forumin juttuja tosta mutta en vaan saanut toimimaan. Voisko joku vielä antaa yksityiskohtaset ohjeet PDAn ja puhelimen asetuksiin kun noi vanhat threadit alkaa olemaan sotkusia. Puhelimen ja Palmin välinen yhteys toimii, mutta kun yritän connectia GPRSään niin Palmissa vaan pysyy se dialing-ruutu ja puhelin ei sano mitään.
   
 2. bnj654 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/04
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Tuntuu siltä kuin Saunalahdella ei homma aina toimisi. Yritin ensin foorumin ohjeilla "maallikolle", mutta kopioin sitten PC:stä kaikki yhteystiedot mitä suht suoraan pystyi Palmiin laittamaan. Ei toiminut vieläkään. Kokeilin että toimiiko känny-PC yhdistelmä. Minuuttiin ei tapahtunut mitään, mutta kun olin jo luopunut toivosta, huomasin että yhteys oli muodostunut.

  Kokeilin saman tien Palmilla, ja yhteys syntyi muutamassa sekunnissa.

  Siten aloin epäillä yhteydentarjoajaa...

  Mutta mitäs sitten tehdään kun yhteys on luotu. Mistä hyvä selain Tungsten E:hen?
   
 3. bnj654 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/04
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Löysin tuollaisen kuin webtogo selaimen+sähköpostin. Lite-versio tuntuu olevan ilmainen. Oli niin fiksu systeemi että haisteli ja laittoi itsekseen kaikki yhteysasetuksetkin.

  Onhan se hienoa että näkee parinsadan hintaisella Tungsten E:llä 320x320 näytöllä ja vanhalla gprs-infrapunakännyllä mobiiliwebiä. Mut kyllä ADSL-aikakaudella noi mobiilinopeudet tuntuu sen verran hitailta että kohtuullisen pakottava on nettiin pääsyn tarve, jos alkaa pidempään tuolla vauhdilla surffaamaan. Saattaa olla että joissain paikoissa myös Tunsten E:n prosessori on pullonkaulana.
   
 4. bnj654 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/2/04
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Otin kuvat pois ja nyt rullaa hyvin. Pysyy myös paljon helpommin 100 Megan tiedonsiirtorajoissa ja siedettävässä kustannuksessa.
   

Jaa tämä viestiketju