Palm + gprs | Mikä liittymä?

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.10.2002
Viestit
47
Reaktiopisteet
0
Puhelimeni varastettiin frankfurtin lentoasemalla joten uuden hankkiminen on edessä. Puhelimeksi ajattelin Nokia 6510:aa ja palmi minulla jo onkin. kysymys kuuluukin että, minkälaiset määrät dataa liikkuu palmilla irkatessa ja surffailussa? Eli onko järkevämpää käyttää radiolinjaa (vanha liittymäni) vai vaihtaa dna:n kiinteään kuukausimaksuun?
 

peemvee

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
18.6.2002
Viestit
1501
Reaktiopisteet
742
Puhelinmalli
Honor 9A, iPhone SE, & 808 Pureview
Puuttumatta tarkemmin uuden puhelimen valintaan, joka lienee oma päätöksesi.

Megatavun lataaminen on yllättävän helppoa. Sen saa täyteen nopeasti vaikka OP:n nettipankin etusivua ladatessa. Parasta jättää kaikki kuvat ja kilkkeet lataamatta. Viehän se tosin osan surffailun viehätyksestä..

RL:n käyttäminen saattaa muodostua kalliiksi. Jos liikut Telian oman kaupunkiverkon alueella, voit käyttää gprs-datasiirtoa vuoden loppuun saakka kiinteään 5 e kuukausihintaan. Dna gprs ei ole tällä hetkellä kaikille se halvin.

Ps. Et ollut ensimmäinen jolta vietiin puhelin..
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
23.10.2002
Viestit
47
Reaktiopisteet
0
Sitä minäkin. Ajattelin vain että kuinka hyvin palmi osaa pakata niitä sivuja nimittäin käsittääkseni aika pieniä ovat. tosin dna:lla ei tarvitsisi katsoa että mitä kattoo ja kuinka paljon.

Tottakai saa myös ehdottaa parempia puhelimia. mieluiten ei kauheasti yli 300€. radio on erittäin hyvä lisä ja IR tai edullinen datakaapeli palmiin pitäisi löytyä.
 
Top Bottom