Palm Foleo

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja JuhaN, 31/5/07.

 1. JuhaN Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/10/03
  Viestit:
  715
  Tykkäykset:
  16
  Palm on julkaissut "mobile companion"-tuotteensa, Foleon. Laite on pelkistetty läppärin korvike, joka osaa synkronoida tietonsa kaverina käytettävän älypuhelimen kanssa. Foleo paikkaa siis älypuhelimen heikkouksia tarjoamalla 10" näytön ja täysikokoisen näppäimistön sähköpostitteluun, nettisurffailuun ja Office-dokumenttien muokkaamiseen. Jostain kumman syystä laitteesta ei löydy ainakaan heti alkuunsa minkäänlaista PIM-ohjelmistoa, joka on kuitenkin ollut Palmin valttikortti aina ensimmäisestä PalmPilotista alkaen. Nähtäväksi jää kuinka avoin sovellusalusta Palmin Linux on ulkopuolisille softakehittäjille...

  Ensisijaisesti laite on tarkoitettu käytettäväksi Palmin Treo-sarjan (PalmOS ja WM) kanssa, mutta sen pitäisi toimia myös muiden WindowsMobile-laitteiden kanssa. Lisäksi tuki Blackberryille ja Symbianille on toteutettavissa kunhan ulkopuolisia softakehittäjiä saadaan mukaan.

  Lisää aiheesta Palmin nettisivuilla: http://www.palm.com/us/products/mobilecompanion/foleo/details.html

  Kommentteja aiheesta?!

  =)juha
   
 2. akonn

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/10/05
  Viestit:
  80
  Tykkäykset:
  0
  Harvinaisen mielenkiinnoton veto Palmilta, taitaapi olla se viimeinen naula firman arkkuun.
  Kauan lupailivat sitä PalmOS kuutosta kunnon moniajolla yms. nykyaikaisilla ominaisuuksilla, mutta sitten se tuoteuudistus onkin Nokia N800-kopio näppäimistöllä joka näyttää 10 vuotta vanhalta Psionilta.
  Olisivat tuoneet markkinoille vaikka LifeDriven päivitetyn version Linuxilla (Palm ALP) ja 20Gb kovalevyllä niin eivät olisineet ampuneet itseään näin pahasti jalkaan.
   

Jaa tämä viestiketju