Palm Desktop/Hotsync, Windows ja tiedostojen siirto

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja ebo, 13/11/03.

 1. ebo Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  27/6/02
  Viestit:
  1500
  Tykkäykset:
  0
  En ole kauhean kokenut Palm OS -pohjaisten kämmenmikrojen käyttäjä, joten en ehkä keksi helpointa ratkaisua. Pitäisi saada kasa BMP-kuvatiedostoja ulos tästä Palm OS 5 -laitteesta Windowsiin. Laite on kiinni USB-telakassa ja synkkaus ym. Hotsyncillä ja Desktopilla onnistuu.

  Mutta miten pirussa siis tiedostojen hallinta ja siirto toimii? Ppocketpc-laitteiden kanssa olen tottunut siihen, että mobiililaitteen tiedostot näkyvät My Computerissa ja niitä voi tavalliseen tapaan kopioida koneelle ja kämmenmikroon.

  Tässä Palmissa ei ole edes bluetoothia, joten en saa sitä kauttakaan kuvia ulos. Eikä sen puoleen, ei ole myöskään mitään file manageria, että saisin kopioitua kuvat muistikortille. Miten te Palm-käyttäjät oikein siirrätte tiedostoja kämmenmikron ja Windowsin välillä?

  t. tero
   
 2. John Cooper

  John Cooper Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/11/02
  Viestit:
  2425
  Tykkäykset:
  0
  Ajatusmalli Palmin ja PocketPC:n välillä tiedostojen siirrossa ja synkronoinnissa on todellakin erilainen. Kummallakin on oma historiallinen taustansa ja käyttäytyminen sen mukaista. Palm tulee ohjelmoitavien laskinten ja sähköisten muistioiden maailmasta kun taasen PocketPC on nimensä mukaisesti taskukokoiseksi supistettu (Windows-) PC.

  Itselleni on riittänyt tiedostojen siirtämiseen Palmin ja PC:n välillä DocumentsToGo, millä saan mukana kuljetettua MS-Office -tiedostoja. Outlook yhteensopivat muistiinpanot yms. siirtyvät taasen tuolla hotsyncillä. Jos jotain muita tiedostoja pitäisi kopioida niin esim. http://www.freewarepalm.com/utilities/palmdisk.shtml olisi sopiva ohjelma.

  Tuohon ongelmaasi varmaan Palmin photos ohjelma on ratkaisu (sillähän varmaan noita kuvia katselit?). Sullahan on ainakin läppärissä infrapunaportti? Jos on niin valitset kuvan (Photosissa) ja valitset Beam photo...
   

Jaa tämä viestiketju