Paljonko maksaa soittoäänen/logon lähetys viestinä Dna:lla?

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Ammattilainen, 20/2/03.

 1. Ammattilainen Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  4940
  Tykkäykset:
  27
  En nyt viitsi alkaa asiasta tehden taas puoleksi tunniksi jonottamaan Dna:n asiakaspalveluun, niin ajattelin kysäistä olisiko täällä tietoa havaitsemaani asiaan.. Lähetin ME45:stä logon ja soittoäänen tekstiviestillä A50:een Dna:n kortilla. Hinnaston mukaan kuvaviestin lähettäminen maksaa kolmen normaaliviestin verran eli 0,36 euroa. Tämän laskuopin mukaan ajattelin logon ja soittoäänen lähettämisen maksavan 2 * 0,36 euroa eli 0,72 euroa. Katsoin kuitenkin äsken Oma Dna-sivuilta liittymäni saldon ja siinä näkyi tekstiviesteistä veloitusta 2,58 euroa, vaikken ole muita viestejä lähettänyt kuin soittoäänen ja logon.. Eli kysymys kuuluu, tietääkö kukaan miten Dna ratkaisee hinnan, vai vedetäänkö se ihan hatusta.. Itselläni on aiemmin näkynyt ulkomaille tai ulkomailla lähetettyjä tekstiviestejä internetistä laskua tarkistaessani, mutta laskulle niitä ei ole sitten tullut. Eikä ole pitänytkään tulla, sillä liittymä on pelkästään nettikäytössä.. Saa nähdä, miten käy nyt..
   
 2. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Siis kuvaviestillä tarkoitetaan nokiakuvaviestiä joka koostuu kolmesta tekstiviestistä. Siemenssillä lähetit EMS-viestin joka saattaa koostua vaikka kuinka monesta viestistä...
   
 3. Flyer Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/6/02
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  N97
  Totta
  Siemenkoneen kuvaviesti ja miksei sitten myös soittoäänikin poikkeaa nokialaisesta merkittävästi.
  Lisäksi tuo hinta kolmen normaalin tekstiviestin verran mainitaan hinnastossa sieltä vanhalla kunnon copy/paste tekniikalla:

  *Kuvaviestin lähettäminen maksaa kolme (3) kertaa normaalin tekstiviestin hinnan. (Toimii Nokian uusimmissa malleissa)

  Siinä on maininta nokialaisesta ja siemensistä ei mitään
   
 4. --- Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  1690
  Tykkäykset:
  1
  Sehän tuossa EMS:ssä on että jos samassa viestissä on juuri kuva ja soittoääni niin niitä viestejä saattaa lähteä käsittämätön määrä.
   

Jaa tämä viestiketju