Paljastus: HTC:n pian julkistettava uutuus esittelee aivan uudenlaisen tavan käyttää...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216

HTC:n konseptivideo on esitellyt Ocean-puhelimeen kosketustunnistusta puhelimen sivureunoille.


HTC:n tuleva tämän vuoden huippupuhelin tulee kuin tuleekin sisältämään kosketuksen tunnistavat puhelimen reunat aiemmin vuotaneen konseptivideon esittelemällä tavalla.

Mobiilialan ykkösvuotaja Evan Blass kutsuukin VentureBeat-sivustolla tekemässään paljastuksessa tulevaa HTC:n älypuhelinuutuutta tämän takia kenties tämän vuoden innovatiivisimmaksi uudeksi älypuhelimeksi.

Ocean-koodinimellisen puhelimen metalliset sivureunat sisältävät antureita, jotka mahdollistavat lukemattomien eri toimintojen, jotka ovat myös käyttäjän valittavissa ja muunneltavissa, suorittamisen erilaisin elein – esimerkiksi puristamalla tai pyyhkäisemällä reunaa pitkin. Anturit tunnistavat eleet ainakin puhelimen molemmilta pidemmiltä sivureunoilta. Alta löytyy Evan Blassin aiempi twiitti, jossa mukana on paljastunut konseptivideo Edge Sense -konseptista.


More cool HTC stuff here (including the tablet that launched @evleaks): https://t.co/S3WaZkeog9
Check it out before it gets pulled! pic.twitter.com/YJwmZb0Sje

— Evan Blass (@evleaks) September 20, 2016


HTC:n tuleva huippupuhelin tulee olemaan kolmas puhelin HTC:n U -mallisarjassa, nimeltään ytimekkäästi vain HTC U, eikä näin saa enää HTC 11 -nimeä, vaikka onkin käytännössä myös HTC 10:n seuraaja. HTC:n pitäisi julkistaa puhelin huhtikuussa, puolivälissä tai myöhemmin. Myyntiinkin puhelin tulisi jo varhain toukokuussa.

Puhelimen muita Blassin nyt paljastamia ominaisuuksia ovat 5,5 tuuman näyttö 2560×1440 pikselillä, Qualcommin Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri ja 12 megapikselin takakamera (Sony IMX362) sekä 16 megapikselin etukamera (Sony IMX351). Sisäistä tallennusmuistia on joko 64 tai 128 gigatavua, joka on laajennettavissa microSD-muistikortein.

Käyttöjärjestelmänä on Android 7.1 Nougat varustettuna HTC:n päivitetyllä Sense-käyttöliittymän uudella 9-versiolla.


Remember the HTC Ocean? (https://t.co/q5ghm3vQ8Z) pic.twitter.com/GtpqowETjM

— Evan Blass (@evleaks) January 8, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom