Mobiili.fi Paljastus: Apple Watch 2:een kovasti kaivattuja uudistuksia, myös alkuperäinen Watch jatkaa...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2152
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Applen nykyinen Watch. Rannekemallistoa on uudistettu jo useampaan otteeseen alkuperäisen lanseerauksen jälkeen.


  Loistavalla osumatarkkuudella oikeaan osuneista raporteistaan tulevista Apple-tuotteista tunnettu KGI Securitiesin mysteerimies, analyytikko Ming-chi Kuo, on jälleen kurkistanut kristallipalloonsa – ja tällä kertaa paljastuivat Apple Watchin luvassa olevat uudistukset.

  Kuon mukaan vielä loppuvuoden aikana tarjolle on tulossa kehittyneempi Apple Watch 2 sekä yllättäen myös päivitetty malliversio alkuperäisestä Apple Watchista. Analyytikon raportista uutisoi Mac Rumors.

  Apple Watch 2 tarjoaisi Kuon mukaan uudistuksina:

  • nopeamman suorittimen, jonka valmistuksesta vastaisi TSMC
  • sisäänrakennetun GPS-paikannuksen
  • Ilmapuntarin (mahdollistaa korkeuden mittaamisen)
  • parannetun vedenkestävyyden
  • suuremman kapasiteetin akun

  Joistakin aiemmista arvailuista poiketen Kuo odottaa Apple Watch 2:n säilyvän saman kokoisena kuin ensimmäisen polven alkuperäisen Watchin kanssa, huolimatta ohuemmasta näyttötekniikastaan. Myös näyttökoot säilyisivät ennallaan, kuten pääosin koko muotoilukin.

  Kuo ei ottanut kantaa voisiko Watch 2:sta löytyä vielä lisäksi esimerkiksi kamera FaceTime-videopuheluja varten, jota on pidetty yhtenä potentiaalisena lisäyksenä. Toteutumassa olevat nopeamman toiminnan mahdollistava tehokkaampi suoritin sekä itsenäisesti myös ilman puhelinta toimiva paikannus lukeutuvat myös ehdottomasti kaivatuimpien Watch-uudistusten joukkoon.

  Itsenäiset mobiiliverkkoyhteydet tarjoavaa 4G LTE -tuellista Watchia odottaa vasta vuodeksi 2017.

  Yllättävintä Kuon tuoreessa raportissa ovat tiedot, joiden mukaan ensimmäisen sukupolven Watchin myynti jatkuisi yhä – mutta päivitettynä. Se voisi saada Watch 2:ta vastaavan suoritinparannuksen sekä jonkin verran parannetun vedenkestävyyden, mutta ei todennäköisesti lisäuutuuksia kuten GPS:ää ja ilmapuntaria.

  Apple Watchin hintoihin Kuo odottaa pudotusta uusien mallien myötä. Todennäköisesti ensimmäisen polven Watch päivitettynä säilyykin myynnissä juuri malliston aloitushinnan painamiseksi alaspäin. Analyytikkona työskentelevä Kuo on suhtautunut konservatiivisesti Apple Watchin myyntiodotuksiin, mutta Kuon osumatarkkuus myyntiennusteissa ei ole aiemmin ollut yhtä vahvalla tasolla kuin tuotekatsauksissaan.

  Pidemmällä aikavälillä vuosina 2018-2020 Kuo arvelee Watch-myynnin voivan kiihtyä merkittävien ulkoisten muutosten, laajempien Yhdysvaltain terveysviranomaisen FDA:n hyväksymien lääketieteellisten ja terveydellisten käyttötapojen sekä 5G-verkkojen tulon myötä.

  Applen odotetaan julkistavan uudet seuraavan sukupolven iPhone-mallinsa syyskuun alussa. Ensimmäisille markkinoille uusia iPhoneja odotetaan kauppoihin jo 16. syyskuuta ja ennakkotilaukset alkaisivat tästä viikkoa aiemmin, 9. syyskuuta. Todennäköinen julkistuspäivä uusille iPhoneille sekä myös Watch-uutuuksille on näin ollen muutamaa päivää aiemmin 5. syyskuuta alkavalla viikolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju