Paljastuiko uuden Nokia-puhelimen design jo kuvissa?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15359
Reaktiopisteet
103


Huhut tulevista jo nähtyjen Nokia 3:n, Nokia 5:n ja Nokia 6:n jälkeisistä Nokia-älypuhelimista ovat vielä hataralla pohjalla. Uusimpaankin mahdolliseen vuotoon on hyvä suhtautua vielä terveellä varauksellisuudella.

Kiinasta Baidun palvelun kautta Nokibar-niminen käyttäjä on julkaissut yltä löytyvän kuvan design-piirroksesta, jonka väitetään esittelevän uutta Nokia-älypuhelinta. Verrattuna jo julkistettuihin puhelimiin, on design on pyöreälinjaisempi. Lisäksi huomio kiinnittyy kameran yhteydestä löytyvään ZEISS-tekstiin.

Nokibar on myös luonut alta löytyvän piirroksen vielä erikseen yllä nähtyjen design-piirrosten perusteella. Tarkkaan ei vielä tiedetä, mistä mahdollisesta puhelimessa kuvissa olisi edes kyse. Mahdollisuuksia ovat esimerkiksi Nokia 8 tai Nokia 9.Aiemmin mahdollisista ”Nokia 7” ja ”Nokia 8” -puhelimista on kuultu huhuja Nokiapoweruser-sivustolta. Tulossa olisivat kaksi uutta mallia, joista puhutaan alustavasti Nokia 7 ja Nokia 8 -mallinimillä, mutta puhelinten varhaisessa kehitysvaiheessa asiat voivat vielä muuttua.

Toinen tulevista Nokia-puhelimista sisältäisi 1920×1080 pikselin näytön, kun toisessa tarkkuus olisi nostettu 2560×1440 pikseliin. Ensin mainitussa näyttö voisi olla hieman pienempi.

Kaksikko jakaisi keskeisenä ominaisuutena Qualcommin uuden Snapdragon 660 -järjestelmäpiirin, jota ei ole vielä julkistettu. Huhuissa Qualcommin uusi keskihintaisiin älypuhelimiin tarkoitettu uutuuspiiri on kuitenkin jo noussut esille. Se saattaa perustua Snapdragon 835:n tavoin Qualcommin kustomoimille Kryo-suoritinytimille eikä vain suoraan ARMin Cortex-ytimille. Ytimiä olisi 4+4 ja grafiikkasuorittimena Adreno 512. 14 nanometrin tuotantoprosessilla valmistettu piiri sisältäisi myös Qualcommin X10-modeemin, mikä tarkoittaisi 450 megabitin 4G LTE -enimmäisnopeuksia.

Toistaiseksi oikeastaan vain yksi asia on varmaa: lisää uusia Nokia-älypuhelimia on tänä vuonna tulossa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom