Mobiili.fi Paljastuiko näissä kuvissa Huawein uusi huippupuhelin kaikkina 7 värinä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Huaweilta odotetaan vielä loppuvuoden aikana uuden huippupuhelimen, kookkaan Mate 9:n julkistusta.

  Nyt Mate 9 on mahdollisesti vuotanut useissa, puhelimen kaikkina seitsemänä sen eri värivaihtoehtona esittelevissä kuvissa kiinalaisessa Weibo-palvelussa.

  Huhujen mukaan Mate 9:n julkistus voisi tapahtua 8. marraskuuta, mutta tästäkään ei voi olla vielä varma kuten ei tuoreiden kuvien aitoudestakaan.

  Aiempien paljastusten perusteella Mate 9:ään odotetaan 6 tuuman näyttöä, 20 megapikselin kaksoiskameroita Leica-yhteistyön siivittämänä ja optisella kuvanvakaimella, Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmäversiota sekä Huawein HiSilicon Kirin 960 -järjestelmäpiiriä. Myös uudet kuvat näyttäisivät olevan linjassa näiden tietojen kanssa: takana nähdään kaksi kameraa Leica-nimen kera.

  Myös sormenjälkitunnistin sijaitsee edelleen takana metallikuorisessa puhelimessa. Osa aiemmista huhuista on lisäksi väittänyt Mate 9:stä löytyvän iirisskannerin Samsungin Galaxy Note7:n tavoin.

  Kameroidensa osalta Mate 9 olisi ottamassa hypyn eteenpäin Huawein P9:ään sekä samanlaisella kameralla varustettuun Honor 8:aan verrattuna, joissa kameroiden tarkkuus on 12 megapikseliä eikä mukana ole optista kuvanvakainta.

  [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju