Mobiili.fi Paljastuiko Galaxy Note 7 ennen aikojaan? Suojakuorivalmistaja julkaisi lukuisia kuvia...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 30/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung Galaxy Note 7:n julkaisun odotetaan tapahtuvan mahdollisesti jo seuraavan parin kuukauden sisällä ja huhut puhelimen ympärillä ovat kiihtyneet viikko viikolta. Aiemmissa huhuissa puhelimen on muun muassa veikattu tarjoavan uudistetun käyttöliittymän sekä uuden aiempaa tehokkaamman suorittimen. Nyt puhelimista on saatu mahdollisesti myös ensimmäiset oikeat esittelykuvat, kun brittiläinen Olixar-suojakuorivalmistaja on julkaissut kuvia Note 7:n suojakuorista puhelimine päivineen.

  Kuvissa näkyvä puhelin on Note 7:n valkoinen versio, joka aiempien huhujen mukaisesti sisältää reunalta reunalle ulottuvan kaarevan näytön. Kyse ei olekaan ensimmäisestä kerrasta, kun tulevasta lippulaivamallista vuotaa ennakkokuvia lisälaitevalmistajan kautta, mutta tästä huolimatta kuvia ei kannata julistaa sataprosenttisen aidoiksi, sillä monissa tapauksissa lisälaitevalmistajat käyttävät kuvissa myös omia luonnoksiaan. Hieman viitteitä jälkimmäisestä antaakin puhelimen ulkonäkö, joka ei kuvissa vastaa Note 7:n etupaneelista aiemmin vuotaneita kuvia. Erot kuvien kohdalla paljastuvat muun muassa iirisskannerin ja sormenjälkilukijan muodon osalta.  [​IMG] [​IMG] [​IMG]

  [​IMG]
  Galaxy Note 7:ää lukuun ottamatta itse suojakuoret eivät tarjoa kuvissa suuria yllätyksiä. Olixarin kuoret maksavat 20 dollaria kappaleelta ja käyttävät materiaalinaan polykarbonaattia. Suojakuoresta riippuen takaosassa on käytetty joko keinonahkaa tai hiilikuitua ulkoasun viimeistelyyn.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju