Paljastiko Google-pomo jo seuraavan Android-version nimen – Nougatia seuraa Oreo?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10469
Reaktiopisteet
37


Google pääsi viime maaliskuussa yllättämään monet esittelemällä tuolloin vielä Android N -nimellä liikkuneen käyttöjärjestelmäpäivityksensä ensimmäisen testiversion. Myöhemmin virallisesti Android 7.0 Nougatiksi nimetty Android N esiteltiin selvästi aiemmassa vaiheessa vuotta kuin edeltäjänsä, joten monet alkavat tässä vaiheessa vuotta jo uteliaina odottaa Androidin seuraavan ison päivityksen esittelyä. Samalla ajankohtaiseksi nousee myös nimikeskustelu.

Google on perinteisesti nimennyt Androidia aakkosjärjestyksessä edeten niin, että Android Nougatia edelsivät Marshmallow, Lollipop, KitKat ja niin edelleen. Niinpä tänä vuonna vuorossa on O-kirjain, ja monelle saattaakin äkkiä mieleen tulla suosittu Oreo-keksi. Nyt PhoneArena uutisoi, että Googlella Androidista, Chrome OS:stä ja Google Playstä vastaava johtaja Hiroshi Lockheimer taisi juuri Twitterissä vahvistaa Android Oreo -epäilykset.


@dcseifert pic.twitter.com/u8nMzjTIO1

— Hiroshi Lockheimer (@lockheimer) February 20, 2017


Lockheimer twiittasi kuvan Oreo-kakusta, ja ohjasi twiittinsä teknologiasivusto The Vergen toimittaja Dan Seifertille. Lockheimerin twiittiä ei tosin kannata vielä pitää ainakaan virallisena vahvistuksena, sillä hän on aiemmin myös ”vuotanut” Android-nimiä, jotka eivät viralliseen julkaisuun kuitenkaan päässeet, ja hyvin usein talon sisällä käytetyt lempinimet poikkeavat lopullisista, virallisista versionimistä. Lisäksi reilua viikkoa aiemmin Lockheimer jo twitterissä leikitteli ensi vuoden Android-version nimikysymyksellä, joten myös Oreo-twiitti saattoi olla täysin kieli poskessa tehty.


#2018 pic.twitter.com/EFtCW1ZbFN

— Hiroshi Lockheimer (@lockheimer) February 12, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom