Palautusoikeus ??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Jape, 25/5/03.

 1. Jape

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Millainen se Nokian kohdalla tuo palautusoikeus on ja koskeeko se myös oheislaitteita ? Arvelin vain että jos tuo HDW-2:n korvalenkkien laatu on noinkin surkea, niin voisi päästä vähemmällä jos veisi takaisin ja ostaisi SE:n HBH-60:n tilalle.
   
 2. mobiilisti Vieras

  0   0   0

  Kannattaisi varmaan käydä juttelemassa ongelmista liikkeessä jossa kaupat teit. Saattaisivat ehkä tehdä vaihtokaupat HBH-60:een "sopivaan hintaan".
   
 3. Anonymous

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  0
  Tykkäykset:
  1
  Automaattista palautusoikeutta ei siis erikoisliikkeissä ole olemassa. Jos olet säästänyt kaiken alkuperäisen ja tuote on uudenveroinen, kannattaa käydä liikkeessä keskustelemasa.
   
 4. Jussi

  Jussi Vuoden Foorumilainen 2004

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  12224
  Tykkäykset:
  15
  Puhelinmalli:
  Xperia Z3
  Piti nyt ihan etsiä tuo käsiin, sillä palautusoikeudesta / kaupanpurkuoikeudesta on täällä ollut ennenkin kiistaa. Tuossa tuo nyt sitten seisoo, kuluttajaviraston "virallinen" ohjeistus kaupanpurkamisen velvoitteista. Ostamasi tuote siis voidaan vaihtaa useita kertoja vastaavaan ennenkuin kauppaa tarvitsee purkaa. Tietysti asiat voi aina sopia kahdenkesken liikkeen kanssa, jousto ongelmatilanteissa taitaa olla pitkän ja hedelmällisen asiakassuhteen yksi kulmakivistä.

  Tuo noi niinkuin yleispätevästi palautusoikeudesta. Nuo säädökset koskevat kaikkia tuotteita, esim. tulitikkurasia pitää saada palauttaa jos tulitikkujen määrä poikkeaa merkittävästi "normaalista", eli tuo ohjeistus ei katso tuotteen hintaa juurikaan. Myöskään eri valmistajilla / jälleenmyyjillä ei ole eri vapauksia tämän ohjeistuksen noudattamisen suhteen.
   
 5. mikkvi

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/02
  Viestit:
  318
  Tykkäykset:
  0
  Vaikkakin näyttäis olevan pitkälti kuitenkin aika tapauskohtaisesti sovittavia asioita.

  Eli jos tuote menee huoltoon ja saa kuitenki tilalle vastaavan tuotteen, niin sillä pitäis pärjätä aika hyvin. Vaikka tietysti se on asikkaalle aika valitettavaa aina.
   
 6. Jape

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/10/02
  Viestit:
  126
  Tykkäykset:
  0
  Hankala tilanne

  Täytyy käydä aamulla juttelemassa. Jos kyse olisikin esim. itse puhelimesta, niin ongelma olisi pienempi, koska huollossa sille pystyisi tekemään jotain, mutta kun on kyse noista korvalenkeistä, niin ne eivät vaihtamalla parane, jos sitten itse valmistaja ei muuta materiaalia.
   

Jaa tämä viestiketju