Mobiili.fi Palapelipuhelin saamassa seuraa – Googlen Project Ara -tabletti vuoti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Google on parin viime vuoden aikana kehittänyt Project Ara -nimistä älypuhelinta, joka koostuisi useista moduuleista eli palasista. Niitä voisi käytön aikana sitten vaihtaa tarpeen mukaan ja puhelimen elinkaarta voisi kasvattaa. Project Ara -puhelimen pitäisi saapua markkinoille tänä vuonna.

  Nyt kuitenkin GFXBench -testiohjelman kautta paljastui hieman suurempia Project Ara -laite; nimittäin tabletti. Google ei ole virallisesti puhunut vielä Project Ara -tabletista, mutta se olisi kuitenkin luonnollinen jatkumo palapelipuhelimelle. Saa nähdä, kertooko Google mahdollisesta tablestista esimerkiksi puhelimen esittelyn yhteydessä.

  GFXBench -testiohjelman perusteella Project Ara -tabletissa olisi 13,8 tuuman Full HD -näyttö, joten kyseessä olisi varsin suuri tabletti. Voi toki olla, että näytön koko vaihtuu vielä ennen virallista julkistusta – jos sellainen siis joskus tulee.

  Laitteen sisuksissa hyrräisi Qualcommin kahdeksanytiminen ja 64-bittinen Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi Adreno 430 -grafiikkaydin. RAM-muistia olisi kolmen gigatavun verran, kun taas tallennustilaa olisi 25 ja 10 gigatavua testiohjelman mukaan. Tabletissa olisi VGA-tasoinen takakamera sekä viiden megapikselin etukamera ja laitteen käyttöjärjestelmänä toimisi Android 6.0 Marshmallow.

  [​IMG]
  Project Ara palarakenteineen konseptikuvassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju