Päivitys tiputtaa Galaxy S7- ja S7 edge -laitteiden näytön tarkkuuden Full HD -tasolle

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10476
Reaktiopisteet
37

Samsung on aloittanut Galaxy S7- ja Galaxy S7 edge -laitteden päivittämisen Android Nougatiin.


Samsung on aloittanut Galaxy S7- ja S7 edge -puhelimilleen Android 7.0 Nougat -päivitykset. Päivitykset saapuvat tuttuun tyyliin eri aikaan eri markkina-alueilla, minkä vuoksi suomalaiset Galaxy S7 -laitteiden omistajat eivät välttämättä ole vielä saaneet uusinta päivitystä.

Uusi Android 7.0 Nougat -päivitys tuo mukanaan paljon uusia juttuja puhelimeen. Yksi ei niin näkyvistä muutoksista on näytön tarkkuuden tiputtaminen QHD-tarkkuudesta eli 2560 x 1440 pikselistä Full HD -tarkkuuteen eli 1920 x 1080 pikseliin, kertoo NextPowerUp. Käyttäjä voi kuitenkin käydä asetuksista vaihtamassa tarkkuuden takaisin QHD-tasolle, mikäli näin haluaa. Tämä lienee kannattavaa esimerkiksi virtuaalilaseja käyttäessä.

Samsung pyrkinee vähentämään tarkkuuden muutoksella virrankulutusta. Näytön pikselitiheys on myös Full HD -tarkkuudella varsin suuri, joten moni ei välttämättä edes huomaa tätä Samsungin muutosta.

Puhelimen näytön tarkkuuden voi valita Asetukset-valikon Näyttö-kohdasta. Sieltä käyttäjä voi päättää, onko näytön tarkkuus QHD-, Full HD- vai HD-tasoa. Laite täytyy käynnistää uudelleen ennen kuin haluttu tarkkuus tulee käyttöön.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom