P990i musiikin toisto

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja TqB5MI6A, 18/5/07.

 1. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Siirtelin tuossa muistitikun musiikki-kansioon nipun mp3-tiedostoja.

  Nyt sitten pitäisi keksiä, miten niitä saisi toistettua muuten kuin yhden kerrrallaan- siis soittolistana.

  Otin siellä sen hakujutun, ja se löysi ne musiikkitiedostot- siis sanoi, "löydetty 25 musiikkitiedostoa". Sitten tallenna jne.

  Uusi soittolista...

  tuossa lukee tyhmä teksti, "soittolista on tyhjä, hae musiikkitiedosto ja valitse hallinta>lisää soittolistaan". No okei. "Mitään ei ole valittu".

  Öö. Osaisiko joku kertoa, voiko P990i:ssä jotenkin tehdä soittolistoja? Ja jos, niin miten?
   
 2. slayer666

  slayer666

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  8/1/07
  Viestit:
  652
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 4 ja Sonera
  menet vaikka esittäjät kansion alta etsimään biisin minkä haluat soittolistaan.
  menet sen biisin kohdalle jonka haluat soittolistaan.
  painat nuolta yläreunassa olevan musiikki -sanan vieressä.
  valitset hallinta kohdan ja painat sieltä lisää soittolistaan ja valitset oikean soittolistan.
   
 3. TqB5MI6A Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/12/02
  Viestit:
  93
  Tykkäykset:
  1
  Hmm... joo. Mielenkiintoista. Äsken naputtelin tuota tunnin. Täytyy sanoa, että ihmisen logiikalle tuota ei ole tehty.

  Siirsin tiedostot kännykkään resurssienhallinnalla- tai no, tuon kännykän muistitikku ilmaantuu G-asemaksi. Joten ensin teen MP3-tiedostoja CD:stä eri ohjelmalla, ja siirrän ne tikkuun. (Ei, en käytä Sonyericssonin omaa ohjelmaa, se jostain syystä sekoittaa levyn kappaleiden sisältöä keskenään. Syy ei ole ehkä ohjelmassa, vaan cd-asemani on aika huono. Goldwave lukee levyä kuten soitto-ohjelmakin, ja osaa tehdä ämpäreitä sotkematta.)

  Sitten... menen mediasoittimeen, asetukset > määritykset, tiedostot ja otan "täysi päivitys". Kai se tekee sen automaattisestikin. Sitten valmis, tallenna.

  Sitten vain soittolistat --> uusi soittolista, nimi, ja siellä lukee sitten "soittolista on tyhjä, hae musiikkitiedosto ja valitse hallinta > lisää soittolistaan". Okei, musiikki-valikko, sieltä hallinta- lisää soittolistaan. Mitä ihmettä- se on harmaalla? No, sitten tiedostonhallinta. Sieltä löydänkin nuo minun ämpärit omasta kansiostaan, mitä siirsin. MUTTA....! Sieltä puuttuukin valinta lisää soittolistaan! Siis tottakai kun otan soittolistan sisällä "hallinta" "tiedostonhallinta" siellä pitäisi olla sitten valinta "lisää soittolistaan"- vaan ei ole. Eli, onko puhelimessa bugi tässä kohden?

  Eli. Manuskassa ei ole kyllä kerrottu tuota "kikkakakkosta"? Eli mistä ihmeestä edes kokeilemalla voisi kohdasta "esittäjät"-kohdasta löytää tämän asian? Vaatii kyllä aikamoista virtualiteettia löytää sieltä. Vähän sama kuin ohje auton peruuttamiseen, että "peruuta autoa: käynnistä auto. Pistä pakki päälle. Vapauta käsijarru." Sitten kun auto ei liiku, joku kertookin "Jos auto ei liiku taaksepäin, nosta jalka niskan taakse, ja päästä ylimääräiset kaasut pois." Eli pitäisi tietää yksi kikka, jota ei lue käyttöohjeesta ja jonka tietää vain käyttäjä, joka on sattumalta sen löytänyt...

  Eli... uusi soittolista ---> tiedostonhallinta ---> missä siellä on nappi "lisää soittolistaan"? Pakkohan sen siellä on olla, en vain keksi missä :(
   
 4. Harkins33

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/6/06
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  Itse tein ainakin näin: Mediasoittimen Musiikki-osioon -> Tiedostot -> Hallinta -> Valitse kaikki ja sitten sieltä hallinnasta "Lisää soittolistaan"

  ... Eikös nämä kuuluisi P990i käyttökokemukset ketjuun...?
   

Jaa tämä viestiketju