P910 aplikaatioden asentaminen muistikortille

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja karir, 26/1/06.

 1. karir

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/03
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Hei, voisiko joku auttaa seuraavassa ongelmassa?

  Olen yrittänyt asentaa P910:n muisti kortille aplikaatiota ja en saa niitä millään toimimaa. Jos oiken ymmärsin niin *.app on windowsin *.exe :eä vastaava tiedosto josta applikaation pitäisi käynnistyä. Telletin muistikortin lukijalla tuon *.app tiedoston kortin juureen system hakemistoon (ohjelman muisen tiedostojan kanssa) ja nyt kun yritän käynnistää aplikaation mitään ei tapahdu. Tulisiko tiedostojen sijaita jossain tietyssä paikassa jotta aplikaation saisi käynnistettyä, koska softia myydään korteilla (esim kartta softat) niin mitäänhän ei tarvitse asentaa itse c:lle, vai kuinka?

  T Kari
   
 2. MaTiAz Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/04
  Viestit:
  2924
  Tykkäykset:
  0
  Ohjelman pitää olla \System\Apps\(ohjelman nimi)\ -kansiossa. Lisäksi pelkkä .app ei välttämättä riitä, vaan pitää olla ohjelman muutkin tiedostot. Helpoiten homma hoituu käyttämällä .sis-tiedostoja jotka vastaavat esim. windowsin asennusohjelmia. Tosin kaikissa UIQ-puhelimissa (esim. Motorolan A920/A925) ei ohjelmia voi muistikortille asentaa.
   
 3. karir

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/03
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Muistikortille

  Tarkoitatko System folderia C:llä vai kortilla. Käsittääkseni sofaa myydään kortilla (Navocore, Tom tom ym) ja kun vilkaisin käyttöohjeita niin siellä ei ainakaan puhuta mistään tiedostojen kopoinnista C:lle, joten tämän pohjalta päättelin että pelkkä tiedostojen kopionti muistikortille pitäisi riittää. En tosin saanut aplikaatiota toimimaan näin ja kopiomalla c:lle .app tiedoston kuvake ilmestyy mutta ohjelma ei käynnisty kuvakkeesta joten vaatinee kaikki tiedostot c:lle.  T Kari
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Re: Muistikortille

  Ohejelmat asennetaan luurille niistä sis paketaista, jonka jälkeen laite kysyy tarvittavat tiedot, mahdollisesti sen mille asemalle asenentaan.

  Riippuen ohjelmasta voi tuon suhteen olla rajoituksia, tai esim kortille asennuksesta huolimatta runkoon asennetaan jotain tai jonnekkin muualle jne.

  Kun et maininut mitä ohjelmaa asennat ja miksi noin vaikeasti, niin jotekin vaikuttaa että jotain alkeellista softankopioimis yritystä menossa.
   

Jaa tämä viestiketju